Μουσείο Τυπογραφείας

Βράβευση Χανιωτών φωτογράφων

Οι γνωστοί φωτογράφοι των Χανίων Μπαλαδάκης Γιώργος και ο καθηγητής – φωτογράφος Μπασιάς Νικόλαος έλαβαν μέρος στο “2nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2014  International Photographic salon of fine art photography”.
Αυτό αποτελεί διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλον τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), UPI (United Photographers International), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.
Οι φωτογραφίες των Χανιωτών φωτογράφων Μπαλαδάκη Γιώργου και Μπασιά Νικόλαου διακρίθηκαν ανάμεσα σε 11.000 περίπου φωτογραφίες, απ’ όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος.
Στην κατηγορία “Open Color ο Γιώργος Μπαλαδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο FIAP και δίπλωμα στην κατηγορία Nature-Φύση. Ο Μπασιάς Νικόλαος συμμετείχε στην κατηγορία “Monochrome – Ασπρόμαυρο” όπου και απέσπασε τον Τιμητικό Επαινο της FIAP. Να υπενθυμίσουμε ότι η FIAP αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Διεθνή Φωτογραφικό Οργανισμό που είναι αναγνωρισμένος από την ΟΥΝΕΣΚΟ, καθώς και ότι ο Μπασιάς Νικόλαος είχε κερδίσει την Άνοιξη του 2014 το Πρώτο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Planta Europa.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.