Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Βράβευση Χανιωτών φωτογράφων

Οι γνωστοί φωτογράφοι των Χανίων Μπαλαδάκης Γιώργος και ο καθηγητής – φωτογράφος Μπασιάς Νικόλαος έλαβαν μέρος στο “2nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2014  International Photographic salon of fine art photography”.
Αυτό αποτελεί διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλον τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), UPI (United Photographers International), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.
Οι φωτογραφίες των Χανιωτών φωτογράφων Μπαλαδάκη Γιώργου και Μπασιά Νικόλαου διακρίθηκαν ανάμεσα σε 11.000 περίπου φωτογραφίες, απ’ όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος.
Στην κατηγορία “Open Color ο Γιώργος Μπαλαδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο FIAP και δίπλωμα στην κατηγορία Nature-Φύση. Ο Μπασιάς Νικόλαος συμμετείχε στην κατηγορία “Monochrome – Ασπρόμαυρο” όπου και απέσπασε τον Τιμητικό Επαινο της FIAP. Να υπενθυμίσουμε ότι η FIAP αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Διεθνή Φωτογραφικό Οργανισμό που είναι αναγνωρισμένος από την ΟΥΝΕΣΚΟ, καθώς και ότι ο Μπασιάς Νικόλαος είχε κερδίσει την Άνοιξη του 2014 το Πρώτο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Planta Europa.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα