Μουσείο Τυπογραφείας

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στον χάρτη της Κρήτης

Κατά τρία αυξήθηκαν από εχθές τα καταγεγραμμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Κρήτη που φτάνουν πλέον τα 88, σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη επιτήρησης της νόσου που δημοσιέυει η Κυβέρνηση.

Στα Χανιά, επιβάρυνση έχει παρουσιάσει ο 92χρονος που νοσηλεύεται στην κλινική COVID του νοσοκομείου, ο οποίος υποστηρίζεται με οξυγόνο ενώ σε πολύ καλή κατάσταση είναι ο 42χρονος, έτερος νοσηλευόμενος. Παράλληλα, επτά άτομα με συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύονται στην μονάδα ενδιάμεσης νοσηλείας του νοσοκομείου Χανίων, εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Ανάμεσά τους, δύο νεαροί παραθεριστές από την Γαύδο που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στην Παλαιόχωρα και από εκεί στο νοσοκομείο Χανίων όταν παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα. Αμέσως τους πάρθηκε δείγμα και τα αποτελέσματα του τεστ αναμένονται αργά σήμερα το βράδυ.

Στο Ρέθυμνο, μια 23χρονη φοιτήτρια που πήγε στο νοσοκομείο με ύποπτα συμπτώματα, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.
Στο Ηράκλειο, η υγεία του αντιδημάρχου Φαιστού που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε η μεταφορά του στο ΠΑΝΓΗ για εισαγωγή στην COVID κλινική. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί μαζικά τεστ σε κατοίκους της περιοχής ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει υπάρξει διασπορά στην κοινότητα. Παράλληλα, εχθές Τετάρτη ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, δύο νέα κρούσματα στο Ηράκλειο και ένα νέο κρούσμα στο Λασίθι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.