Μουσείο Τυπογραφείας

Το συνειδητοποίησε μετά το 70’…

Το άγχος λύγισε χθες τον Πλατανιά, ο οποίος όταν πια το πήρε απόφαση ότι του άξιζε να έχει τελειώσει καλύτερα το παιχνίδι και πως άλλη ευκαιρία μάλλον δεν θα υπάρξει ήταν πλέον αρκετά αργά.
Και μόνο το γεγονός ότι η πιο κλασική φάση σημειώνεται στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μαντζάρη να πραγματοποιεί την απόκρουση της ζωής του στην κεφαλιά του Μιγκέλ, τα λέει όλα. Είχε προηγηθεί και το δοκάρι του Ποζατζίδη στο 72′, αλλά γενικότερα από εκείνο το σημείο και μετά ο Πλατανιάς συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο και να φτάσει στο γκολ.
Δυστυχώς για τον Πλατανιά, χάθηκε πολύς χρόνος για να δείξει τις αρετές που έχει σαν ομάδα. Ειδικότερα το α’ ημίχρονο ήταν το χειρότερο δυνατό, ενώ είναι γεγονός ότι το γκολ στο 2ο λεπτό “έκοψε” τα πόδια των παικτών. Αλλιώς λογάριαζαν και ήταν προετοιμασμένοι να κυλήσει το ματς και αλλιώς ξεκίνησε, μετά από αυτή την πραγματική ψυχρολουσία με το γκολ των γηπεδούχων που τους έδωσε “φτερά” στα πόδια και την ψυχολογία να πιστέψουν στο αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι ότι υπήρχαν φέτος οι ευκαιρίες να μην φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Οταν άλλωστε μία γηπεδούχος ομάδα που δεν έπεσε ποτέ όλη τη χρονιά από την 3η-4η θέση, έχει την ευκαιρία να παίζει το μπαράζ στο σπίτι της θα φροντίσει να αξιοποιήσει αυτό το αβαντάζ. Ο Πλατανιάς θα μπορούσε σε συγκεκριμένα ματς μέσα στη σεζόν να μη χάσει στις λεπτομέρειες αυτή την ευκαιρία και να είχε “βρει” τους βαθμούς που του λείπουν αυτή τη στιγμή. Οπως φαίνεται ότι δεν είναι τυχαίο φέτος ότι ο Πλατανιάς πήγε μεν με 4 ήττες στη Λάρισα, αλλά όλες ήταν σε παιχνίδια δύσκολα ή κρίσιμα, όπως αυτό που είχε γίνει πριν καιρό στα Τρίκαλα…
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον Πλατανιά και ευχής έργον για τον ίδιο είναι να έρθουν τούμπα τα πράγματα στις 5 Μαΐου που θα γίνει η τελευταία αγωνιστική, αλλά η ευκαιρία φαίνεται να χάνεται. Η γεύση είναι γλυκόπικρη, γλυκιά γιατί ο Πλατανιάς ενώ δεν προετοιμάστηκε για μια τέτοια πορεία βρέθηκε να παίζει χθες μια κατηγορία στη Λάρισα, πικρή γιατί όταν διαφαίνεται να χάνεται η συμμετοχή στα μπαράζ στο προτελευταίο ματς της σεζόν, είναι ένα γεγονός άσχημο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.