Μουσείο Τυπογραφείας

Τα παρατράγουδα μιας εκδήλωσης

  • 1
  • 2

Επεισοδιακά έληξε η εκδήλωση για την μικρασιατική καταστροφή που πραγματοποιήθηκε χθες στις 6.30 το απόγευμα στα Χανιά, στο μνημείο Μικρασιατικής Καταστροφής.
Στην εκδήλωση παρέστη μεταξύ άλλων η βουλευτής της Ν.Δ Ντόρα Μπακογιάννη, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο πρώην δήμαρχος Κυριάκος Βιρβιδάκης όχι όμως και ο δήμαρχος Χανίων Παν. Σημανδηράκης, κάτι που προκάλεσε εντύπωση και σχολιάστηκε αρνητικά.

Στη μέση της εκδήλωσης, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, προσήλθε ο αντιδήμαρχος Χανίων Αναστάσιος Αλόγλου ο οποίος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Κυριάκο Μπαλή, ανέφερε πως δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένος για τον ακριβή χρόνο της εκδήλωσης.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με την πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Στέλλα Χαριτάκη – Γκοζάνη, η οποία εξέφραζε την δυσαρέσκεια της στον αντιδήμαρχο για το γεγονός ότι παρότι ο Σύλλογος είχε αιτηθεί την καθαριότητα του Μνημείου Μικρασιατικής καταστροφής ο χώρος δεν είχε την πρέπουσα εμφάνιση (φώτ. 1).
Αυτό όμως που εξόργισε την πρόεδρο του Συλλόγου ήταν ότι παρότι είχαν παραδώσει την σημαία των Μικρασιατών στο δήμο Χανίων για να την τοποθετήσει στην εκδήλωση, ο Δήμος το… ξέχασε και ο ιστός ήταν χωρίς τη σημαία του Συλλόγου στην εκδήλωση τους (φωτ. 2).

Το λες και αμέλεια έως… γκάφα, εκ μέρους του Δήμου.

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Μπα….. καποιοι αρχισαν αντιπολιτευση-αντισταση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.