Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδηλώσεις μνήμης Μικρασιατικής καταστροφής

Εκδήλωση μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής στο Μνημείο Μικρασιατικής Καταστροφής στα Χανιά, στην συμβολή των οδών Κισσάμου και Μάρκου Μπότσαρη.
Η εκδήλωση περιλάμβανε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό, κατάθεση στεφάνων και θεατρικό δρώμενο από μέλη της Χορωδίας της Αδελφότητας.
Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε η βουλευτής της Ν.Δ Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Ν. Καλογερής, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαρ. Κουκιανάκης, στρατιωτικοί φορείς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Χανίων Παν. Σημανδηράκη ενώ την τελευταία στιγμή προσήλθε ο αντιδήμαρχος Χανίων Αναστάσιος Αλόγλου δεχόμενος παράπονα από την πρόεδρο των Μικρασιατών Χανίων Χρύσα Χαριτάκη – Γκοζάνη για ελλείψεις στη διοργάνωση.
Αναλυτικότερα στα Χανιώτικα νέα της Δευτέρας

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.