Μουσείο Τυπογραφείας

Προχωρά ο κόμβος Μουρνιών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του κόμβου των Μουρνιών στο τμήμα της επέκτασης της Ζυμβρακάκηδων.

Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν διευθετήθηκε το θέμα της συναίνεσης από ιδιοκτήτες στην παραχώρηση γης, ώστε να μην χρειαστεί η αναγκαστική απαλλοτρίωση που θα ήταν πολύ χρονοβόρα.
Από τη μεριά του ΟΑΚ που παρακολουθεί το έργο ο διευθύνων σύμβουλός του κ. Φώτης Καζάσης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το τμήμα της επέκτασης της Ζυμβρακάκηδων μέχρι την οδό Μουρνιών θα ολοκληρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
«Οι εργασίες στη Ζυμβρακάκηδων προχωρούν γρήγορα και γι’ αυτό οφείλουμε ένα ευχαριστώ στην οικογένεια Βροντάκη που συναίνεσε στην παραχώρηση οικοπέδων και δεν περίμενε να τελειώσει η διαδικασία των απαλλοτριώσεων που θα ήταν πολύ χρονοβόρα», είπε ο κ. Καζάσης.
Το μοναδικό ζήτημα που έχει μείνει ανοιχτό είναι του τμήματος του έργου που είναι εντός σχεδίου, ένα θέμα για το οποίο, σύμφωνα με τον ΟΑΚ, έχει δρομολογηθεί το κλείσιμό του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.