Μουσείο Τυπογραφείας

Nέο Ford Ranger

fordΤο δημοφιλές pick-up εκσυγχρονίστηκε σε όλα και παρουσιάζεται ως Ford Ranger 2019, με αυξημένη ισχύ, χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου, πιο ραφιναρισμένη λειτουργία και το κυριότερο: φορτωμένο με προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού.  Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ναυαρχίδα της οικογένειας, το Ranger Wildtrak, καθώς και το πολυτελές Ranger Limited, που προσφέρουν νέα premium χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της «easy-lift» πίσω πόρτας. Σημειώνουμε ότι το 2018 το Ford Ranger κατέγραψε στην Ευρώπη πωλήσεις 51.500 μονάδων, επίδοση βελτιωμένη άνω του 15% σε σχέση με την αντίστοιχη του 2017.

Το Ranger Raptor, που αποτελεί προϊόν εξέλιξης της Ford Performance, όντας παράλληλα το πιο «σκληρό» και ισχυρό Ranger στην ιστορία του μοντέλου, θα ξεκινήσει να διατίθεται επίσης από τα μέσα του 2019, απευθυνόμενο σε ένα κοινό που αναζητεί έντονες συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.