Μουσείο Τυπογραφείας

Λαχτάρησαν οι επιβάτες πτήσης από Σαντορίνη για Ηράκλειο

1Λαχτάρησαν οι επιβάτες πτήσης από τη Σαντορίνη για το Ηράκλειο προχθές το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Στο Boeing 737 που τους μετέφερε έσκασε το λάστιχο, όπως αναφέρει το cretalive.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε προχθές στις 6 το απόγευμα εκτελώντας την πτήση Βαρσοβία- Σαντορίνη- Ηράκλειο. Οι λόγοι που προκάλεσαν το ατύχημα αυτό δεν έγιναν γνωστοί, αν και όπως έλεγαν στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δεν πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό, το οποίο αν και τις περισσότερες φορές δεν δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, ωστόσο δεν αποκλείεται να αποτελεί και αιτία σοβαρών καταστάσεων.

Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός του αεροδρομίου φάνηκε ότι ήταν πανέτοιμος για την αντιμετώπιση τέτοιων γεγονότων, που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν στον ΚΑΗΚ. Τεχνικοί του αεροδρομίου αφού έλεγξαν το αεροσκάφος, προχώρησαν στην επιδιόρθωση του προβλήματος αλλάζοντας και τα δύο λάστιχα. Έτσι το αεροπλάνο αναχώρησε με πολύωρη (περισσότερο από εφτά ώρες) καθυστέρηση για την πολωνική πρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.