Μουσείο Τυπογραφείας

Κριτική για την απόσυρση της “Γαλάζιας σημαίας” στον Καλαθά

Έντονη κριτική στη Δημοτική αρχή επειδή χάθηκε η “Γαλάζια σημαία” στον Καλαθά, από την αντοπολίτευση κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Χανίων. Επίσης αναφορές έγιναν και στο ζήτημα κλεισίματος Κοινωνικής κουζίνας και της αύξησης του κόσμου που πάει στα Συσσίτια Σπλάντζιας.

Στο θέμα της γαλάζιας σημαίας αναφέρθηκαν οι δημ. σύμβουλοι Ν. Αγγελάκη, Χ. Χατζηδάκη, Μ. Κοκκινάκη και Α. Παπαδογιάννης.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για τις παραλίες Γ. Αποστολάκη – Σαρικάκη, απαντώντας εξέφρασε πολλές επιφυλάξεις για το θεσμό των Γαλάζιων σημαίων και τον τρόπο λειτουργίας του.

«Μας ζήτησαν να μεταφέρουμε τις εγκαταστάσεις ώστε να μην είναι πάνω στο ρέμα…μέσα σε δύο ημέρες είχαν γίνει όλα» είπε. Είπε επίσης πως οι ελεγκτές εξαντλούν την αυστηρότητα τους με μια παρατήρηση, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως  «πιιστεύουμε να τους πείσουμε να μην αφαιρέσουν τη σημαία για το 2019».

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Εξεφρασε πολλες επιφυλαξεις……υπαρχουν κριτηρια για τις γαλαζιες σημαιες. Δηλ. οταν οι λουομενοι κολυμπουν μαζι με κατοικιδια,σκυλια , στην παραλια της Νεας Χωρας ειναι να εχουμε επιφυλαξεις.Γινεται ελεγχος ….μαλλον οχι αλλα και που γινεται.Θα χαθουν και αλλου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.