Μουσείο Τυπογραφείας

Κανονικά η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία των Βουκολιών

Κανονικά γίνονται τα μαθήματα τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο Βουκολιών μετά την αναστάτωση της Τρίτης.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί συνέλευση των Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων για όσα διαδραματίστηκαν χθες.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές το πρωί επικράτησε ένταση στον χώρο του σχολείου μετά από κατάληψη μαθητών ενώ  το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη η γονέας που μηνύθηκε από εκπαιδευτικούς ως υποκινητής της κατάληψης ενάντια στις μάσκες στο Γυμνάσιο -Λύκειο Βουκολιών.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ψήφισμα συμπαράστασης προς τους Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου Βουκολιών, Σαμαρά Κωνσταντίνο και Αρετάκη Στεφανία εξέδωσαν οι Σύλλογοι διδασκόντων των σχολείων.

Αναλυτικά το ψήφισμα αναφέρει «οι Σύλλογοι διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Διευθυντές Σαμαρά Κωνσταντίνο και Αρετάκη Στεφανία του Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών αντίστοιχα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων και υγιεινής, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, δέχτηκαν απροκάλυπτη και αναίτια επίθεση από γονέα μαθητή, κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι μαθητές στις 15-09-2020.
Για το λόγο αυτό συντάσσεται και υπογράφεται το παρόν ψήφισμα.

Σύλλογοι διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών»

2 Σχόλια

 • [ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΔΗΜ.] ~ ~ ~ Απάντηση

  Μπράβο στον γονέα πού είχε το θάρρος και τα πανταλόνια να αρνηθεί μεθόδους Μέγκελε.Είναι όμως μόνος.Όλοι οι άλλοι κότες…….

 • [Άλκηστις Ηγουμενάκη] ~ ~ ~ Απάντηση

  Μήπως θα ήταν αναγκαίο να πούμε στους «γονείς αρνητές μάσκας» πως τα παιδιά μας θα έπρεπε να ευαισθητοποιηθούν στην «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ » αντί στην αντίσταση με όλα τα μέσα σε κάθε κανονισμό που δεν μας αρέσει;
  Ας ξανά ακούσουν λοιπόν:
  Δεν φοράμε μάσκα γιατί μας αρέσει αλλά για να προστατέψουμε – ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ- ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ! Αυτή είναι η κοινωνική ευθύνη και η αλληλεγγύη !
  Δεν είναι η προστασία των συνανθρώπων μας μείωση της ελευθερίας μας, αλλά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ που αναλαμβάνουμε με ανάλογους κανονισμούς και ας μην μας βολεύουν αυτοί!
  Δεν αποφασίζουμε εμείς για θέματα υγείας αλλά οι ειδικοί !
  Και τέλος :
  αν δεν θέλουν να φοράνε μάσκα, ας αναλάβουν και την ηθική και οικονομική ευθύνη μετά από ασθένεια των ίδιων και αυτών που θα προσβληθούν από αυτούς.

  Πως θα νοιώθει το παιδί που ο τραμπούκος πατέρας του επιτέθηκε τον δάσκαλο του;
  Και σε τι είδους πολιτών εξελίσσονται τα παιδιά που κλειδώνουν πόρτες τάξεων για να μην φορέσουν μάσκα ;
  Θα χρειαστεί παιδεία και πολλά χρόνια για να καταλάβουμε οι Έλληνες πως. Οργάνωση- Κράτος- Κανονισμοί- Νόμοι δεν σημαίνει μείωση της ελευθερίας μας, αλλά πολιτισμός !

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.