Μουσείο Τυπογραφείας

Ενταση στην κατάληψη στις Βουκολιές (φωτ.)

Ενταση επικράτησε νωρίτερα στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Βουκολιών που από το πρωί της Τριτης  τελούν υπό κατάληψη.

Μετά από προσπάθεια των καθηγητών να πείσουν τους μαθητές  να ανοίξουν τις πόρτες για να φύγουν τα παιδιά που επιθυμούν να αποχωρήσουν συμφωνήθηκε ότι οι πόρτες θα ανοίξουν στις 12 με την άφιξη των λεωφορείων που θα παραλάβουν τα παιδιά. 

Για αύριο έχουν κληθεί γονείς και το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων προκειμένου να συμβάλουν στη εύρυθμη επαναλειτουργία του σχολείου.

Νωρίτερα, στα σχολεία βρέθηκε περιπολικό και κάλεσε στο τμήμα μία μητέρα, που με βάση τις μηνύσεις των εκπαιδευτικών παρότρυνε τα παιδιά να μην φορέσουν μάσκες ενώ στο σχολείο έχει έφτασε και συνεργείο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να κόψει την αλυσίδα που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του σχολείου.

Υπενθυμίζεται ότι μαθητές είπαν στα “Χ.ν.” ότι κάνουν κατάληψη ενάντια στη χρήση μάσκας και ότι αν τους επιβληθεί έχουν μαζέψει υπογραφές ώστε να κάνουν αποχή από τα μαθήματα.
Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς κάποιοι γονείς από χθες καλούσαν τους μαθητές να μην φοράνε μάσκες και υποκινούσαν την διεξαγωγή κατάληψης.
Αρκετά παιδιά έχουν αποχωρήσει από τον χώρο του σχολείου καθώς τα πήραν οι γονείς τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.