Μουσείο Τυπογραφείας

Κατάληψη στα σχολεία των Βουκολιών

Σε κατάληψη βρίσκεται από το πρωί το Γενικό Λύκειο Βουκολιών και το Γυμνάσιο της περιοχής.

Mαθητές είπαν στα “Χ.ν.” ότι κάνουν κατάληψη ενάντια στη χρήση μάσκας και ότι αν τους επιβληθεί έχουν μαζέψει υπογραφές ώστε να κάνουν αποχή από τα μαθήματα.
Σύμφωνα με  εκπαιδευτικούς κάποιοι γονείς από χθες καλούσαν τους μαθητές να μην φοράνε μάσκες και υποκινούσαν την διεξαγωγή κατάληψης.
Μήνυση έχει γίνει κατά συγκεκριμένων γονέων επειδή απέτρεπαν τα παιδιά να φοράνε μάσκες έβρισαν και απώθησαν τους εκπαιδευτικούς. «Είναι τραγικό το γεγονός ότι δύο γονείς έχουν προκαλέσει αυτήν την αναστάτωση” επεσήμανε στα “Χ.ν.” ο διευθυντής του Γυμνασίου Βουκολιών κ. Σαμαράς.
Αρκετά παιδιά έχουν αποχωρήσει από τον χώρο του σχολείου καθώς τα πήραν οι γονείς τους.

Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε περιπολικό και κάλεσε στο τμήμα μία μητέρα, που με βάση τις μηνύσεις των εκπαιδευτικών παρότρυνε τα παιδιά να μην φορέσουν μάσκες.

Αυτήν την ώρα, στο σχολείο έχει φτάσει συνεργείο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να κόψει την αλυσίδα που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του σχολείου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.