Μουσείο Τυπογραφείας

Η θορυβώδης γέφυρα

Κύριε διευθυντά,
Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει τοποθετηθεί μία στρατιωτική γέφυρα κοντά στην κατεστραμμένη από τις πλημμύρες ιστορική γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό.
Στις γέφυρες αυτού του τύπου, όταν κατασκευάζονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές, τοποθετείται ειδικό κατάστρωμα, ώστε να μην προκαλείται θόρυβος και ενοχλούνται οι κάτοικοι της περιοχής.
Στη συγκεκριμένη γέφυρα, οι αρμόδιοι της αντιπεριφέρειας έκριναν ότι δεν χρειάζεται η τοποθέτηση του ειδικού καταστρώματος, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας εκκωφαντικός θόρυβος κατά τη διέλευση των οχημάτων (οχήματα διέρχονται ανά 1΄).
Ο θόρυβος αυτός έχει αναστατώσει την καθημερινότητά μας και τα βράδια μας, με αποτέλεσμα όλοι εμείς που κατοικούμε στην περιοχή να έχουμε χάσει την ψυχική μας ηρεμία και η ζωή μας να έχει υποβαθμιστεί!
Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής προς την αντιπεριφέρεια και τη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της, κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ενδιαφερθεί να λύσει ένα τόσο απλό πρόβλημα και με ελάχιστο κόστος, σύμφωνα με τους ειδικούς!
Νιώθουμε ότι ζούμε σε μια χώρα που δεν μας σέβεται και δεν μας υπολογίζει!!
Ας μη λύνουμε προβλήματα δημιουργώντας άλλα σοβαρότερα!
Θάλεια Υφαντή – Ανδριάνη

1 σχολιο

  • [HLIAS] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΠΟΥ [ΑΦΙΣΕ] ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ .

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.