Μουσείο Τυπογραφείας

Γιοφύρι… της Aρτας στο δρόμο Πλατανιάς – Πατελάρι – Βρύσες

«Τα αυτοκίνητά μας έχουν διαλύσει αλλά το βασικότερο είναι πως μας είχαν πει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση μήνα, έχουν φτάσει στους τρεις και τώρα λένε ότι θα τελειώσει τον Ιούνιο…». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν το πρόβλημά τους, κάτοικοι της περιοχής Πατελάρι, Βρύσες, Πλατανιά, που εξυπηρετούνται από τη μικρή γέφυρα που υπέστη μεγάλες ζημιές στην κακοκαιρία του Φλεβάρη του 2019.

Οι εργασίες για την ανακατασκευή της γέφυρας έχουν ξεκινήσει από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Η συγκεκριμένη γέφυρα συνδέει σημαντικά χωριά της περιοχής ενώ την χρησιμοποιούν και πολλοί παραγωγοί για την διακίνηση των προϊόντων τους αλλά και την προσέγγιση των κτημάτων τους.
«Εχει φτιαχτεί ένας παρακαμπτήριος από τον οποίο γίνεται η κίνηση αλλά επειδή περνάνε μεγάλα φορτηγά είναι σε κακή κατάσταση. Η ενημέρωση που είχαμε από την Περιφέρεια ήταν ότι η γέφυρα θα ολοκληρωθεί γρήγορα αλλά φοβόμαστε ότι στην ίδια κατάσταση θα είμαστε όλο το καλοκαίρι» σημείωσαν κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Π.Ε. Χανίων το έργο βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος και οι όποιες καθυστερήσεις είχαν να κάνουν με τις ιδιοκτησίες γύρω από τη γέφυρα αλλά και με την ανάγκη μεταφοράς κάποιων υδροληψιών του Ο.Α.Κ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.