Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Γιοφύρι… της Aρτας στο δρόμο Πλατανιάς – Πατελάρι – Βρύσες

«Τα αυτοκίνητά μας έχουν διαλύσει αλλά το βασικότερο είναι πως μας είχαν πει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση μήνα, έχουν φτάσει στους τρεις και τώρα λένε ότι θα τελειώσει τον Ιούνιο…». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν το πρόβλημά τους, κάτοικοι της περιοχής Πατελάρι, Βρύσες, Πλατανιά, που εξυπηρετούνται από τη μικρή γέφυρα που υπέστη μεγάλες ζημιές στην κακοκαιρία του Φλεβάρη του 2019.

Οι εργασίες για την ανακατασκευή της γέφυρας έχουν ξεκινήσει από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Η συγκεκριμένη γέφυρα συνδέει σημαντικά χωριά της περιοχής ενώ την χρησιμοποιούν και πολλοί παραγωγοί για την διακίνηση των προϊόντων τους αλλά και την προσέγγιση των κτημάτων τους.
«Εχει φτιαχτεί ένας παρακαμπτήριος από τον οποίο γίνεται η κίνηση αλλά επειδή περνάνε μεγάλα φορτηγά είναι σε κακή κατάσταση. Η ενημέρωση που είχαμε από την Περιφέρεια ήταν ότι η γέφυρα θα ολοκληρωθεί γρήγορα αλλά φοβόμαστε ότι στην ίδια κατάσταση θα είμαστε όλο το καλοκαίρι» σημείωσαν κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Π.Ε. Χανίων το έργο βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος και οι όποιες καθυστερήσεις είχαν να κάνουν με τις ιδιοκτησίες γύρω από τη γέφυρα αλλά και με την ανάγκη μεταφοράς κάποιων υδροληψιών του Ο.Α.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα