Μουσείο Τυπογραφείας

Φωτορεπορτάζ από την απονομή υποτροφιών & διπλωμάτων στο Βενιζέλειο Ωδείο

Απονομή διπλωμάτων και υποτροφιών περιλάμβανε η φετινή εκδήλωση του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο αμφιθέατρο του. Συνολικά δόθηκαν τρεις υποτροφίες, οι δύο χορηγίες του Ωδείου και η τρίτη, μεγάλη χορηγία από το Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”, στη μνήμη της Έλενας Βενιζέλου.
Υποτροφίες χορηγίας του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων δόθηκαν στον Δημήτρη Παπαδόπουλο (σχολή Κρητικής λύρας)- Τάξη Νεκτάριου Κλωστράκη και στην Χριστίνα Μπιτζανάκη (σχολή Πιάνου) – Τάξη Θέτιδας Νικολοπούλου. Η υποτροφία χορηγίας του Ιδρύματος Μελετών και Ερευνών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” στη μνήμη της Έλενας Βενιζέλου, δόθηκε στην Καρμέλα Μιχαηλίδη (σχολή Φλάουτου) – Τάξη της Ειρήνης Βούζη.
Επίσης απονεμήθηκαν Διπλώματα και Πτυχία σχολικού έτους 2017-2018 στους:
Σωτηρία Καδόγλου, Πτυχίο Πιάνου – Τάξη Θέτιδας Νικολοπούλου
Γιώργο Καμηλάκη, Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής – Τάξη Αντώνη Κλουβιδάκη
Νίκο Ζιώγα, Πτυχίο Ντραμς – Τάξη Αλεξέι Κιριτσένκου
Αντώνη Μαυροματάκη, Πτυχίο Ντραμς – Τάξη Τάξη Αλεξέι Κιριτσένκου
Νίκο Πλανά, Πτυχίο Ηλεκτρικής κιθάρας- Τάξη Μαρία Παπουτσάκη
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων Γιάννης Αντωνογιαννάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση για το υψηλό επίπεδο των μαθητών του Ωδείου αλλά και των εκπαιδευτικών του.
Από την πλευρά του ο μαέστρος, διευθυντής σπουδών του Ωδείου κ. Γιώργος Αραβίδης ο οποίος παρουσίασε ένα αφιέρωμα σε σημαντικές στιγμές της jazz μουσικής με την μουσική συνοδεία μαθητών του Ωδείου, ανακοίνωσε την διεξαγωγή του 2ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού πιάνου στις 22 Απριλίου με συμμετοχή του πιανίστα ο οποίος κέρδισε πέρυσι το πρώτο βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν τόσα τα μέλη της νεοσύστατης χορωδίας “Concordia” του Βενιζέλειου Ωδείου που αποτελείται από 35 χορωδούς υπό την Δέσποινα Δρακάκη όσο και η παρουσίαση γνωστών jazz μελωδιών από τον σαξοφωνίστα Στ. Γαζιώτη, τον Έντμοντ Αλέξι στο βιολί και τον Αλεξέι Κιριτσένκου στα ντραμς.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δ.Σ του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Δευτέρας

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.