Μουσείο Τυπογραφείας

Επέστρεψαν στα Χανιά οι πρωταθλητές της κολύμβησης

Με το χαμόγελο της ικανοποίησης να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, επέστρεψαν στα Χανιά οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Τους δύο Χανιώτες πρωταθλητές περίμενε μία ζεστή και συγκινητική υποδοχή στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” από τις οικογένειες τους, ενώ εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παρέστη η πρόεδρος, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

Τα δύο παιδιά έπεσαν στις αγκαλιές των γονιών τους, αλλά και των ανθρώπων που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Τόσο ο Παπαστάμος, όσο και ο Κάχρης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο Καζάν, με τον απολογισμό τους να είναι γνωστός.

Xrysa_Kazan

Επίσης, η άφιξη στα Χανιά για τον πρωτομάστορα αυτών των επιτυχιών, Κώστα Τζιλιβάκη, ξεχώρισε, με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου να δέχεται τα θερμά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι οι δύο αθλητές κατάφερε κάτω από επίπονη δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κορυφαίους στην Ευρώπη.

Πριν την άφιξη στα Χανιά, οι δύο πρωταθλητές του ΝΟΧ, αλλά και ο Κώστας Τζιλιβάκης έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας από τα μέλη της ΚΟΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημήτρη Διαθεσόπουλο. Η ελληνική αποστολή που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της στο Καζάν δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια από όλους, ενώ σε δηλώσεις που υπήρξαν, τονίστηκαν ιδιαιτέρως οι μεγάλες επιτυχίες για τον Απόστολο Παπαστάμο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.