Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Επέστρεψαν στα Χανιά οι πρωταθλητές της κολύμβησης

Με το χαμόγελο της ικανοποίησης να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, επέστρεψαν στα Χανιά οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Τους δύο Χανιώτες πρωταθλητές περίμενε μία ζεστή και συγκινητική υποδοχή στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” από τις οικογένειες τους, ενώ εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παρέστη η πρόεδρος, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

Τα δύο παιδιά έπεσαν στις αγκαλιές των γονιών τους, αλλά και των ανθρώπων που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Τόσο ο Παπαστάμος, όσο και ο Κάχρης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο Καζάν, με τον απολογισμό τους να είναι γνωστός.

Xrysa_Kazan

Επίσης, η άφιξη στα Χανιά για τον πρωτομάστορα αυτών των επιτυχιών, Κώστα Τζιλιβάκη, ξεχώρισε, με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου να δέχεται τα θερμά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι οι δύο αθλητές κατάφερε κάτω από επίπονη δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κορυφαίους στην Ευρώπη.

Πριν την άφιξη στα Χανιά, οι δύο πρωταθλητές του ΝΟΧ, αλλά και ο Κώστας Τζιλιβάκης έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας από τα μέλη της ΚΟΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημήτρη Διαθεσόπουλο. Η ελληνική αποστολή που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της στο Καζάν δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια από όλους, ενώ σε δηλώσεις που υπήρξαν, τονίστηκαν ιδιαιτέρως οι μεγάλες επιτυχίες για τον Απόστολο Παπαστάμο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα