Μουσείο Τυπογραφείας

Εμφαση Μαλανδράκη σε αποκατάσταση ζημιών

Η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί η ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά από τις πρόσφατες καταστροφές αποτελεί το βασικό στόχο της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μαλανδράκη (φωτ.) που εκλέχθηκε πρόσφατα για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Παράλληλα η ολοκλήρωση μια σειράς από παρεμβάσεων σε έργα υποδομής που είχε δρομολογήσει η δημοτική αρχή αποτελεί το δεύτερο άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το επόμενο διάστημα καθώς όπως λέει ο δήμαρχος είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του Δήμου.. «Έχουμε ένα μεγάλο στοίχημα στην τρίτη θητεία μας, την αποκατάσταση των καταστροφών στις περιοχές που επλήγησαν με έργα καλής ποιότητας που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια. Για αυτό απαιτούνται άμεσα ποιοτικές μελέτες. Επίσης πρέπει να παρέμβουμε στον ιστό της ενδοχώρας ώστε να αναστρέψουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να φτιάξουμε σοβαρές συνθήκες παραμονής των κατοίκων στα χωριά.

Για μας αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να στήσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ για τους ανθρώπους μας που έχουν ανάγκη υποστήριξης» δήλωσε μιλώντας στα “Χ.Ν.” ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

Παράλληλα ο Δήμος έχει ως στόχο “να τρέξει” και μια σειρά από έργα βασικών υποδομών και άλλα υπερτοπικής σημασίας που όπως λέει ο κ. Μαλανδράκης «κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στην προεκλογική περίοδο, τα έχουμε δρομολογήσει αλλά θέλουμε να τα δούμε άμεσα να δημοπρατούνται και να μπαίνουν σε τροχιά κατασκευής καθώς είναι πολύ σημαντικά για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας». Ανάμεσα σε αυτά και μια σειρά από παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο όπως η περιπατητική-ποδηλατική διαδρομή Κολυμβάρι- Μάλεμε, η διεκδίκηση του στρατοπέδου Μάλεμε κα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.