Μουσείο Τυπογραφείας

Εκπέμπει και ο “Kosmos” της ΕΡΤ στα Χανιά

Το σύνολο των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ αναμεταδίδονται πλέον και στα Χανιά μετά και την εγκατάσταση του “Kosmos”.
Συγκεκριμένα, από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη Σκλόκα αναμεταδίδονται το Πρώτο Πρόγραμμα στους 92,9 στα Fm, το Δεύτερο στους 94,9, το Τρίτο στους 106 και η ΕΡΑ Σπορ στους 90,1. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε η αναμετάδοση και του “Kosmos” στη συχνότητα 104 στα FM,  στην οποία παλαιότερα αναμεταδίδοταν η ΕΡΑ Χανίων.
Από το βασικό Κέντρο Εκπομπής των Χανίων, δηλαδή τη Μαλάξα  αναμεταδίδονται τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, όλοι οι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και η ΕΡΑ Χανίων στους 100,6 στα FM αλλά εδώ και καιρό με περιορισμένη ισχύ, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω προβλημάτων του πομπού. Τέλος, ο πομπός μεσαίων κυμάτων της ΕΡΑ στη συχνότητα 1512 Khz εξακολουθεί να παρουσιάζει συχνά τεχνικά προβλήματα.

2 Σχόλια

  • [Παναγιώτης Φραγγεδάκης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Τους πήρε ακριβώς 15 χρόνια , ντροπή !

  • [Οι λέξεις ταξιδεύουν] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πολύ τραγελαφική είδηση….όλος ο “κόσμος” εκπέμπει στην ΕΡΤ Χανιων , εκτός από τους ανθρώπους που την στήριξαν στα δύσκολα. Εκτός από τις εκπομπές αλληλέγγυων,εκτός από όποια ή όποιο θα ήθελε να πει κάτι (εννοείται στα πλαίσια του δεοντολογικού κώδικα). Ο Κόσμος εκπέμπει Εκτός από τις διαφορετικές φωνές που πλαισίωναν και εμπλούτιζαν το πρόγραμμά της από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά .
    Μικρο-ΚΟΣΜΟΣ έγινε η Ερτ Χανίων κι ας μεταδίδει πλέον και ΚΟΣΜΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.