Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Εκπέμπει και ο “Kosmos” της ΕΡΤ στα Χανιά

Το σύνολο των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ αναμεταδίδονται πλέον και στα Χανιά μετά και την εγκατάσταση του “Kosmos”.
Συγκεκριμένα, από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη Σκλόκα αναμεταδίδονται το Πρώτο Πρόγραμμα στους 92,9 στα Fm, το Δεύτερο στους 94,9, το Τρίτο στους 106 και η ΕΡΑ Σπορ στους 90,1. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε η αναμετάδοση και του “Kosmos” στη συχνότητα 104 στα FM,  στην οποία παλαιότερα αναμεταδίδοταν η ΕΡΑ Χανίων.
Από το βασικό Κέντρο Εκπομπής των Χανίων, δηλαδή τη Μαλάξα  αναμεταδίδονται τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, όλοι οι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και η ΕΡΑ Χανίων στους 100,6 στα FM αλλά εδώ και καιρό με περιορισμένη ισχύ, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω προβλημάτων του πομπού. Τέλος, ο πομπός μεσαίων κυμάτων της ΕΡΑ στη συχνότητα 1512 Khz εξακολουθεί να παρουσιάζει συχνά τεχνικά προβλήματα.

2 Comments

  1. Πολύ τραγελαφική είδηση….όλος ο “κόσμος” εκπέμπει στην ΕΡΤ Χανιων , εκτός από τους ανθρώπους που την στήριξαν στα δύσκολα. Εκτός από τις εκπομπές αλληλέγγυων,εκτός από όποια ή όποιο θα ήθελε να πει κάτι (εννοείται στα πλαίσια του δεοντολογικού κώδικα). Ο Κόσμος εκπέμπει Εκτός από τις διαφορετικές φωνές που πλαισίωναν και εμπλούτιζαν το πρόγραμμά της από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά .
    Μικρο-ΚΟΣΜΟΣ έγινε η Ερτ Χανίων κι ας μεταδίδει πλέον και ΚΟΣΜΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες