Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδήλωση ΚΚΕ στα Π. Ρούματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ την Παρασκευή στα Π. Ρούματα.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Ανθούσης (φωτ.),μέλος του Τομεακού Γραφείου της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά.
Ο κ. Ανθούσης έκανε – μεταξύ άλλων – αναφορά στις καταστροφές που πλήττουν συχνά την περιοχή: «Με την πρώτη νεροποντή να χάνονται σπίτια ,γέφυρες , μαγαζιά, περιουσίες , υποδομές , να κλείνουν δρόμοι, να ανοίγουν καινούριοι λογαριασμοί για χιλιάδες λαϊκές οικογένειες. Είδατε τι έγινε τον περασμένο φλεβαρη στο Νομό Χανίων , στον Δημο Πλατανιά . Γιατί έργα -όπως τα αντιπλημμυρικά- σήμερα είτε δεν δρομολογούνται, γιατί δεν αποφέρουν το απαιτούμενο κέρδος για τους ομίλους που τα αναλαμβάνουν, είτε όταν δρομολογούνται, δεν γίνονται με ενιαίο σχέδιο, με συνέπεια το πρόβλημα να μεταφέρεται από χωριό σε χωριό, από περιοχή σε περιοχή. Γιατι μέτρα πρόληψης δεν υπηρχαν καθώς χρόνια έμειναν χωρίς παρέμβαση καθαρισμού και οριοθέτησης μια σειρά από ποταμούς και ρέματα».
Εν τω μεταξύ, κδήλωση για τα ελληνοτουρκικά, τη νέα συμφωνία για τις βάσεις και τους πολεμικούς κινδύνους διοργανώνει αύριο στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο η Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ (μ-λ).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.