Μουσείο Τυπογραφείας

Έγκλημα στον Έβρο: Στο μικροσκόπιο κινητό που βρέθηκε δίπλα από ένα θύμα

egklima apeΣτο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα από την μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, στο τριπλό φονικό του Έβρου, η οποία δέχτηκε και τα περισσότερα χτυπήματα με το μαχαίρι όπως όλα δείχνουν, αφού πέρα από το μοιραίο χτύπημα στον λαιμό έφερε τραύματα και στην θωρακική χώρα. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του news247.gr oι Αρχές αναζητούν απαντήσεις μέσω του κινητού που βρέθηκε ανοιχτό μάλιστα, τουλάχιστον για την προέλευση των τριών γυναικών, την διαδρομή και τις επαφές τους, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν η μάνα με τις δύο κόρες της, κάτι που βέβαια θα γίνει ξεκάθαρο όταν βγουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων μαζί με τα υπόλοιπα ευρήματα που αναλύονται όπως τα δύο μαχαίρια, τα ρούχα τους, τα προσωπικά τους αντικείμενα, ίχνη από τα νύχια τους κλπ.

Υπενθυμίζεται πως τα θύματα εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης με κομμένους λαιμούς στην παρόχθια περιοχή του Πραγγίου Έβρου, από έναν αγρότη που εκείνη την στιγμή ακολουθούσε τον αγροτικό δρόμο για να φτάσει στο χωράφι του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.