Μουσείο Τυπογραφείας

Διάσημοι μουσικοί δίνουν διαδικτυακές συναυλίες (vid)

Διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν, ο John Legent και η Pink δίνουν πλέον σύντομες διαδικτυακές συναυλίες προκειμένου να εμψυχώσουν τους χρηστές του διαδικτύου να μείνουν σπίτι.

View this post on Instagram

Social distancing is important, but that doesn't mean it has to be boring. I did a little at-home performance to help lift your spirits. @Miguel, @CharliePuth – you want next? Learn more about how you can take action to help slow the spread of coronavirus with our partners at @WHO and @GlblCtzn globalcitizen.org/coronavirus #TogetherAtHome

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Συγκεκριμένα, ο John Legend, η Pink, ο Bono, o Keith Urban αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες άνοιξαν τις κάμερες τους, και από την άνεση του σπιτιού τους όχι συνομίλησαν με το κοινό, αλλά δέχτηκαν “παραγγελιές”, απάντησαν σε ερωτήσεις και έδωσαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξία στη μάχη του πλανήτη ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

View this post on Instagram

To make you feel my love 😍 rehearsals

A post shared by P!NK (@pink) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.