Μουσείο Τυπογραφείας

Απάντηση σε δημοσίευμα

Κύριε διευθυντά,
σε απάντηση του δημοσιεύματος με τίτλο “Η “διαρχία” φέρνει γκρίνια” στο φύλλο της 6ης Μαΐου 2019, της έγκριτης εφημερίδας σας, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία, προτάσσω το εμείς αντί το εγώ. Μετά από διάλογο με τους ανθρώπους που με στηρίζουν αποφάσισα τη θεσμική συμπόρευση με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη, με μοναδικό στόχο να δώσουμε όλοι μαζί μία προοπτική ανάπτυξης στον Δήμο Χανίων, θεωρώντας ότι είναι καιρός να μάθουμε να λειτουργούμε αυτοδιοικητικά και συνεργατικά, αν θέλουμε να πάει μπροστά ο τόπος μας.
Στη θεσμική αυτή συμπόρευση, σαφώς και επικεφαλής ως υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Γρηγόρης Αρχοντάκης. Σαφώς και οι καταβολές μας είναι διαφορετικές, όπως και οι πολιτικοί μας χώροι.
Επιτρέψτε μου ωστόσο να επαναλάβω για μία ακόμη φορά, ότι ο άνθρωπος και τα προβλήματά του ήταν πάντα στις προτεραιότητές μου.
Αισθάνομαι δε, ιδιαίτερα ευγνώμων, στη μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική πορεία μου, για την αγάπη, την εκτίμηση, τον σεβασμό που μου έχουν προσφέρει οι άνθρωποι γύρω μου, αξίες που προσπαθώ σε κάθε περίπτωση να ανταποδώσω.
Εχω μάθει να αγωνίζομαι, και στις εκλογές αυτές, με αίσθημα ευθύνης, ζητώ ξανά την στήριξη των δημοτών μου -ως απλός άνθρωπος που μεγάλωσα στα Παχιανά, ζω στον Κουμπέ-Νεροκούρου και ως απλή εργαζόμενη μητέρα- με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο μου.
Με εκτίμηση,
Νάνσυ Αγγελάκη,
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,
δημοτική σύμβουλος Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.