Μουσείο Τυπογραφείας

Άλλαξαν οι διαδρομές στα “Βενιζέλεια ποδηλασίας”

IMG_9929Από το τμήμα ποδηλασίας του Α.Ο. Κύδων ανακοινώθηκε ότι λόγω των έργων στην οδό Τζανακάκη τροποποιείται η διαδρομή του καθιερωμένου σιρκουί μέσα στην πόλη των Χανίων, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Βενιζέλεια ποδηλασίας” (που είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο ποδηλάτη Μανώλη Αγριμάκη) το Σάββατο 18 Μαϊου.

Συγκεκριμένα, συγκριτικά με την καθιερωμένη διαδρομή, οι ποδηλάτες θα κινηθούν φέτος ανάποδα, αφού αμέσως μετά την εκκίνηση, από το Ρολόϊ, θα στρίψουν δεξιά στην οδό Χαρ. Πλουμιστάκη και αμέσως μετά αριστερά στη οδό Ι. Σφακιανάκη, θα διασχίσουν την πλατεία Δικαστηρίων και μέσω της οδού Ανδρ. Παπανδρέου θα φτάσουν στο Ρολόϊ, όπου θα στρίψουν αριστερά και θ’ κάνουν την ίδια κυκλική διαδρομή.

Η πρώτη ηλικιακή κατηγορία είναι προγραμματισμένο ν’ αρχίσει στις 4.20μμ, ενώ η τελευταία περίπου στις 6.15μμ.

Από τους διοργανωτές (εκτός από τον Α.Ο. Κύδων είναι και οι Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Δήμος Πλατανιά και Πολιτιστικός Σύλλογος Ξαμουδοχωρίου) γίνεται έκκληση στους οδηγούς ν’ αποφύγουν το παρκάρισμα, από το μεσημέρι του Σαββάτου, στις οδούς που περικλείουν την προαναφερόμενη διαδρομή.

Όμως αλλαγή διαδρομής υπάρχει και στον δεύτερο αγώνα των “Βενιζελείων ποδηλασίας”, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/5. Συγκεκριμένα, ο αγώνας αντοχής -που θ’ αρχίσει στις 10πμ- θα γίνει τελικά στη διαδρομή: Κοντομαρί-Ξηροκάμπι-Κοιλάδα-Κυπάρισσος-Μαρουλιαχανά-Ξαμουδοχώρι- Βλαχερωνίτισσα-Μάλεμε-Κοντομαρί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.