Μουσείο Τυπογραφείας

Αλλαγές στον σχεδιασμό για Τζανακάκη και Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Αλλάζει ο σχεδιασμός του Δήμου Χανίων για την οδό Τζανακάκη (όπως είχαν γράψει τα ” Χ.Ν.”) αλλά και το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας όπως ανέφερε ο δήμαρχος Π. Σημανδηράκης στα πλαίσια της παρουσίασης του αναμορφωμένου τεχνικού προγράμματος.
Για την οδό Τζανακάκη προβλέπεται πεζοδρόμηση της, με τον πρώην δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα να εκφράζει την αγωνία του μήπως χαθούν τα εγκεκριμένα χρήματα που είχαν εξασφαλιστεί για την κατασκευή εκεί της επέκτασης του πεζοδρομίου και τη δημιουργία ποδηλατόδρομου που είχε σχεδιάσει στη θητεία του.
Απαντώντας ο δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης ανέφερε πως αναμένει τις σχετικές μελέτες για το είδος του έργου που θα γίνει στην Τζανακάκη και πως οι πόροι που θα δίνονταν για την οδό Τζανακάκη θα μεταφερθούν σε άλλο έργο. Για την πεζοδρόμηση της Τζανακάκη θα εξασφαλιστούν είπε ο δήμαρχος άλλοι πόροι.
Tην έντονη διαφωνία του για την απένταξη της Τζανακάκη δήλωσε ο Μ. Κεμεσίδης, ζητώντας από το δήμαρχο να πει αν τα χρήματα της Τζανακάκη πάνε στα Ταμπακαριά. Ο κ. Κεμεσίδης επανέλαβε τρεις φορές το ερώτημά του χωρίς να λάβει απάντηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.