Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αλλαγές στον σχεδιασμό για Τζανακάκη και Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Αλλάζει ο σχεδιασμός του Δήμου Χανίων για την οδό Τζανακάκη (όπως είχαν γράψει τα ” Χ.Ν.”) αλλά και το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας όπως ανέφερε ο δήμαρχος Π. Σημανδηράκης στα πλαίσια της παρουσίασης του αναμορφωμένου τεχνικού προγράμματος.
Για την οδό Τζανακάκη προβλέπεται πεζοδρόμηση της, με τον πρώην δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα να εκφράζει την αγωνία του μήπως χαθούν τα εγκεκριμένα χρήματα που είχαν εξασφαλιστεί για την κατασκευή εκεί της επέκτασης του πεζοδρομίου και τη δημιουργία ποδηλατόδρομου που είχε σχεδιάσει στη θητεία του.
Απαντώντας ο δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης ανέφερε πως αναμένει τις σχετικές μελέτες για το είδος του έργου που θα γίνει στην Τζανακάκη και πως οι πόροι που θα δίνονταν για την οδό Τζανακάκη θα μεταφερθούν σε άλλο έργο. Για την πεζοδρόμηση της Τζανακάκη θα εξασφαλιστούν είπε ο δήμαρχος άλλοι πόροι.
Tην έντονη διαφωνία του για την απένταξη της Τζανακάκη δήλωσε ο Μ. Κεμεσίδης, ζητώντας από το δήμαρχο να πει αν τα χρήματα της Τζανακάκη πάνε στα Ταμπακαριά. Ο κ. Κεμεσίδης επανέλαβε τρεις φορές το ερώτημά του χωρίς να λάβει απάντηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες