Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δύο νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα

Μάστιγα αποτελούν τα τροχαία δυστυχήματα και στην Κρήτη. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο διήμερο σε Χανιά και Ηράκλειο.
Στην περιοχή του Νομού Χανίων και συγκεκριμένα στην Ιμπρο Σφακίων, τραγικό θάνατο βρήκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες ένας 45χρονος ημεδαπός, όταν το μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγούσε, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση της ΔΕΗ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε συγκεκριμένα στο 11ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σφακίων – Χανίων.
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σφακίων που ενεργεί την προανάκριση.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος της διασταύρωσης των Δαφνών, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, στις 9.40 προχθές το βράδυ, ένας 18χρονος Βούλγαρος, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε.
Το ατύχημα σημειώθηκε, όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, με φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ενα ακόμα τροχαίο ατύχημα, αυτή τη φορά με σοβαρό τραυματισμό, σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι στα Χανιά. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε  43χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων που ενεργεί την προανάκριση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα