Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δεκαπέντε νέες μαύρες ζώνες σε Κερίτη και Αγρίμια

Με μεγάλη ικανοποίηση ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εξεταστικής περιόδου των προχωρημένων μαθητών των χανιώτικων συλλόγων που ασχολούνται εδώ και περίπου 5 έως 6 χρόνια με το μαχητικό άθλημα ζίου ζίτσου για το βαθμό της μαύρης ζώνης 1ο dan.
Το επίπεδο των εξετάσεων ορίστηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις και την επίβλεψη της εξεταστικής επιτροπής της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ, της επίσημης ομοσπονδίας ζίου ζίτσου στην Ελλάδα, η οποία αποτελούνταν από τον κ. Κανακαράκη Παναγιώτη 5ο dan ju-jitsu ΕΦΕΟΖ-Ζ & υπεύθυνο περιφέρειας Κρήτης, τους  προπονητές  του Σ ΜΤ Ν.Κυδωνιας στου οποιου τις εγκαταστάσεις έγιναν και οι εξετάσεις κος χοχλακάκης Γεώργιος    Επήσεις ήταν παρών ο κ.  Μπιτσαξής Δημήτριος προπονητής του συλλόγου «Κουρήτες»  , ο προπονητής της Α.Π.Τ. Ακρωτηρίου, κ. Μαραγκουδακης Γεώργιος , ο κ.  Μαρινάκης Δημήτριος προπονητής των συλλόγων Κερίτης Χανίων & Αγρίμια Κισάμου, ο προπονητης του συλλογου της Ιεράπετρας κ. Ντελής Ηλίας , ο προπονητής του νεοσύστατου συλλλόγου Χανίων Μαίανδρος, κος Κατζάς Παναγιώτης,  καθώς και ο προπονητής του «Πολυδεύκη Βουκολιών»  κ. Πετρουλάκης Γιώργος.
Στις εξετασεις πάρων ήταν ο πρόεδρος της ΕΦΕΟΖ-Ζ Κος Πουλικίδης Ανέστης και η αντιπρόεδρος Κ. Δήμητρα Γλαρίτη.
Οι μαθητές που αίσια έφτασαν μετά  από γραπτές και πρακτικές δοκιμασίες να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του επιπέδου μαύρης ζώνης 1ο Dan από τα  σωματεία Κερίτης και Αγρίμια του προπονητή Δ. Μαρινάκη, είναι οι εξής:
Αναγνωστόπουλος Νικόλαος, Παντελάκη Χριστίνα, Μπουλταδάκης Παύλος, Μπόζης Γιώργος, Σφηναρολάκη Γεωργία, Φοβάκη Ιωάννα, Χουδαλάκης Θεοχάρης, Χουδαλάκη Αρετή, Λουβιτάκης Βασίλης, Καρμπαδάκης Διονύσης, Σημαντηράκη Βασιλική, Αλυσσανδράκη Γεωργία, Χαμπαριάν Γιώργος, Κουτρούλης Ευτύχης, Γεωργουσάκης Μάνθος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα