Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηττα με 3 – 0 από την Τσεχία

Νιόν
Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε χθες με 3 – 0 (1΄ Βόσαχλικ, 18΄ πεν. Πέκχαρτ, 77΄ Κότζακ) από το αντίστοιχο συγκρότημα της Κροατίας, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011, που διεξήχθη στην πόλη Γιάμπλονετς.
Η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης έγινε πλέον πολύ δύσκολη υπόθεση για τους διεθνείς εν όψει του αγώνα ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Τρίτη (12/10, 6 μ.μ.).
Η Εθνική ομάδα βρέθηκε να κυνηγά την ανατροπή του σκορ από το 1ο μόλις λεπτό, καθώς ο Βόσαχλικ εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απόκρουση του Κουτσιανικούλη, φέρνοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Πριν οι Ελληνες διεθνείς συνέλθουν από το “σοκ”, ο Ελβετός ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Σιόβα (17΄), ο οποίος όμως βρισκόταν εκτός περιοχής. Ο Πέκχαρτ ευστόχησε από τα 11 μέτρα στο 18΄, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και κάνοντας πολύ ανηφορικό τον δρόμο του ελληνικού συγκροτήματος.
Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος του πρώτου μέρους οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη ανέλαβαν πλήρη πρωτοβουλία, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες με το μόλις άστοχο σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου στο 25΄, το σουτ του Βασιλακάκη στο 28΄ που εξουδετέρωσε ο Βάτσλικ, το δοκάρι του Καρέλη στο 36΄ και την εντυπωσιακή επέμβαση του Βάτσλικ στο 39ο λεπτό, στο σουτ του Κουτσιανικούλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική απώλεσε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει, όταν στο λεπτό το πλασέ του Καρέλη σχεδόν άγγιξε το αριστερό δοκάρι του εξαιρετικού Βάτσλικ και πέρασε άουτ. Τη “χαριστική βολή” στην ελληνική ομάδα έδωσε ο Κότζακ στο 77΄, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σκοράροντας με κεφαλιά. Επιπροσθέτως, στο 88΄ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δέχθηκε κίτρινη κάρτα για αψιμαχία με τον Κότζακ, συμπλήρωσε δύο και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Τρίπολης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα