Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Κύδωνας σήμερα με Αερωπό

Τον Αερωπό υποδέχεται σήμερα η ανδρική ομάδα του Κύδωνα στην Α1 Εθνική χάντμπολ ενώ ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών με την νεοφώτιστη ΕΑΧ Χανιά να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη.
Α1 Εθνική Ανδρών
Α.Ο. Κύδων – Αερωπός
Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει σήμερα η ανδρική ομάδα του Κύδωνα που φιλοξενεί στις 5.30μμ στο κλειστό του Κλαδισού τον Αερωπό. Η ομάδα της Εδεσσας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητας της εκτός και έτσι οι χανιώτες θέλουν να επαναλάβουν την περυσινή επιτυχία (27-26).   
Διαιτητές θα είναι οι Μερτινιάν και Συρεπίσιος (Κορδοπάτη, Παρδαλάκης).
Nα διορθώσουμε ότι ο Αερωπός έχει δυο -εντός έδρας- νίκες και όχι μια που γράψαμε χθες, άρα και δυο βαθμούς περισσότερους από τον Κύδωνα.
Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα: Φίλιππος  – ΑΕΚ (15.00), ΧΑΝΘ – Δούκας (16.30), Πανελλήνιος  – Ιωνικός Ν.Φ. (17.00), Ζαφειράκης – Βριλήσσια (18.00) ενώ μεσοβδόμαδα έγινε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Διομήδης με νικητή τον πρώτο (26-25)
Α2 Εθνική Γυναικών
Νέα Ελβετία – ΕΑΧ Χανιά
Μετά από απουσία ενός χρόνου επέστρεψε στην Α2 Εθνική η χανιώτικη ομάδα η οποία παρότι η ΟΧΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα της να μείνει ο αγώνας όπως αρχικά είχε οριστεί, δηλαδή Σάββατο, τελικά θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει αύριο (2.30μμ) στην Πυλαία την Ν. Ελβετία. Διαιτητές θα είναι οι Δεληγιαννίδης – Νάσκος ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας θα παίξουν σήμερα: Φαίακας Κέρκυρας – Εθνικός Κοζάνης (16.00) και αύριο: Φίλιππος Βερ. – Ελπίδες Δρ. (16.00), Κορωπί – Καματερό (16.00) ενώ ρεπό έχει ο Απόλλων Σταυρούπολης.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αναβάλλονται οι εκλογές της ΕΚΑΣΚ;
Σοβαρό ενδεχόμενο υπήρχε σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες ν? αναβληθούν οι προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές της ΕΚΑΣΚ, μετά από παρέμβαση της ΕΟΚ με στόχο να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο. Πάντως λόγω της αποχής των διαιτητών και των κριτών δεν θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο αυτό αγώνες στα παγκρήτια πρωταθλήματα μπάσκετ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα