Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο τίτλος της σελίδας

Θετική κρίνεται η παρουσία της ελληνικής αποστολής τις πρώτες ημέρες του ευρωπαϊκού πρωτάθλήματος ποδηλασίας πίστας που συνεχίζεται (και ολοκληρώνεται αύριο) στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου με την εθνική μας ομάδα αγωνίζονται τέσσερα παιδιά (Ελευθερία Κανδυλάκη, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Δημήτρης Χαϊδεμενάκης, Παναγιώτης Χατζάκης) του Τάλως/ΑΝΕΚ Lines.
Χθες, ο Ζαφείρης Βολικάκης (Π.Ο.Η. Κάστρο) έφτασε… μια ανάσα από το μετάλλιο, για να πάρει τελικά την 4η θέση στο αγώνισμα ταχύτητας 200 μέτρων.
Την καλύτερη παρουσία είχε προχθές η Αγγελική Κουτσονικολή (Α.Σ. Πρωτέας), αφού σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα προκριματικά του αγωνίσματος ταχύτητας 200μ με χρόνο 11.06.95 και στον τελικό κατετάγη 5η. Ακόμη, ο Χρήστος Βολικάκης (Π.Ο.Η. Κάστρο) ήταν επίσης 5ος στα 200μ σπριντ, ενώ ο Αργύρης Κολλάρας (Π.Ο. Τρίπολης) πήρε την 8η θέση. Στην ατομική χρονομέτρηση 500μ νεανίδων, η Δήμητρα Πατάπη (Π.Ο. Ροδήλιος) ήταν 7η με χρόνο 37.542 και στο αγώνισμα των πόντων η Ελευθερία Κανδυλάκη κατέλαβε την 9η θέση.
Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ξεχώρισε η Δ. Πατάπη, αφού κατέλαβε την 4η θέση στα 200μ σπρίντ νεανίδων, ενώ 4η θέση πήρε η ελληνική ομάδα και στο ομαδικό σπρίντ Under 23, με τους Χρ. Βολικάκη, Ζαφ. Βολικάκη και Σωτήρη Μπρέτα (Ακρατος) να σημειώνουν χρόνο 46.128.
Στο ομαδικό πουρσουίτ 4χλμ Under 23 η Ελλάδα, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Πολυδωρόπουλο (Α.Ο. Θησέας), Γιώργο Μπούγλα (Π.Ο.Η. Κάστρο), Πολυχρόνη Τζωρτζάκη και Δημήτρη Χαϊδεμενάκη, τερμάτισε 9η με χρόνο 4.17.888, ενώ στην ατομική χρονομέτρηση 1χλμ εφήβων, ο Στέλιος Αγγελίδης (Α.Σ. Πρωτέας) κατετάγη 10ος με χρόνο 1.08.897 και ο Θεόδωρος Τζήμας (Α.Σ. Πρωτέας) 11ος με 1.09.886. Τέλος, στο ατομικό πουρσουίτ 3χλμ εφήβων, ο Παναγιώτης Βλάχος (ΒΑΟ) ήταν 11ος και ο Γιάννης Σπανόπουλος (Πελετόν) 15ος, ενώ στην ατομική χρονομέτρηση 1 χλμ Under 23 ο Κώστας Καραγεώργος (Ακρατος) κατετάγη 14ος και ο Χαράλαμπος Καστραντάς (Π.Ο. Τρίπολης) 20ος.
Συνοδός μηχανικός της ελληνικής αποστολής είναι και ο Μιχάλης Φαραντάκης.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Η ΕΟΠ ανακοίνωσε την οριστική διεξαγωγή της πανελλήνιας ημέρας νεολαίας το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης, αλλά και στο Ολυμπιακό Κωπαλατοδρόμιο του Σχινιά. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου “… η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την συνεργασία του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την Πανελλήνια Ημέρα Νεολαίας για αθλητές-αθλήτριες των κατηγοριών Μίνι μικρά -μεγάλα, παμπαίδων και παγκορασίδων σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/10
Υποδοχή αποστολών στις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Μάκρη Αττικής).
17.00 – 18.30: Κατάθεση δελτίων (Γραμματεία) στις Παιδικές Εξοχές.
19.00 – 20.00: Τεχνικό συνέδριο. Η  παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων είναι υποχρεωτική.
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/10
09.30: Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις κατηγορίες – εκκίνηση 1ου αγώνα με μίνι μικρά. Ακολουθούν μίνι μεγάλα – παγκορασίδες – παμπαίδες.
Διαδρομή:  Παιδικές Εξοχές Αγ. Ανδρέα (εσωτερικά).
16.00: Αγώνας ταχύτητας σε γύρους πρόκρισης για μίνι μικρά και μεγάλα.
Διαδρομή: Παιδικές Εξοχές Αγ. Ανδρέα (εσωτερικά).
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/10
10.00: Αγώνας αντοχής κατηγορίας παγκορασίδων.
11.00: Αγώνας αντοχής κατηγορίας παμπαίδων.
Διαδρομή: Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.
10.00: Αγώνες δεξιοτεχνίας για τις κατηγορίες μίνι, στο χώρο των Παιδικών Εξοχών.”


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα