Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ

Αθήνα
Στην Σκωτία για την πρώτη αναμέτρηση με την Νταντί βρίσκεται η ΑΕΚ και οι εκπρόσωποι Τύπου, που ακολούθησαν την ομάδα δεν έχασαν την ευκαιρία να πολιορκήσουν τον Σταύρο Αδαμίδη ώστε να μάθουν τις κινήσεις της «Ενωσης» για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως η ΑΕΚ μιλάει με 4-5 παίκτες, χωρίς να τους κατονομάσει, ενώ αναφέρθηκε και στους Τζιμπούρ, Μπλάνκο και Σκόκο, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται υπό παραχώρηση, παρά τις προτάσεις για ανανέωση.
«Συζητάμε με 4-5 ποδοσφαιριστές. Το ποσό που θα δώσουμε είναι κοντά στις 400.000 ευρώ τον χρόνο κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα απαλλαγεί από ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ μετά την παραχώρηση του Μαϊστόροβιτς» τόνισε σε πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους ο Αδαμίδης και πρόσθεσε.
«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τέτοια συμβόλαια. Θα αποκτήσουμε έναν αμυντικό καλύτερο από τον Μαϊστόροβιτς. Θα πάμε στον προπονητή 2-3 περιπτώσεις και αυτός θα διαλέξει ποιόν θέλει».
Οσο για τους Τζιμπούρ, Μπλάνκο και Σκόκο, στους οποίους η ΑΕΚ έχει καταθέσει προτάσεις επέκτασης των συμβολαίων του, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως μέχρι τις 31 Αυγούστου άπαντες πωλούνται.
«Θέλουμε να τους κρατήσουμε αλλά αν έρθουν μεγάλες προτάσεις θα τις εξετάσουμε. Η ΑΕΚ, όπως έχω ξαναπεί, δεν ορίζει τους κανόνες της αγοράς. Πορεύομαι με την αλήθεια και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει την κατάσταση μας», είπε ο Αδαμίδης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα