Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο ΦΥΛΛΑΔΙΤΑΚΗΣ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

Στη Σιγκαπούρη βρίσκεται ο πρωταθλητής του συλλόγου ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Νεκτάριος Φυλλαδιτάκης για να λάβει μέρος με την εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παίδων που γίνονται 14-26 Αυγούστου στην χώρα αυτή της Νοτιανατολικής Ασίας. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νεότητας (14-18 ετών, για στίβο γεν. 1993 ή 1994 δηλαδή Π/Κ) διεξάγονται 14-26 Αυγούστου με την συμμετοχη 3594 αθλητών συνολικά (στο στίβο θα αγωνιστουν 680 αθλητές σε 36 αγωνίσματα (απο 17 ατομικά και 1 σκυτάλη για αγόρια και κορίτσια), με μονή εκπροσώπηση ανα αγώνισμα για κάθε χώρα, και την πρόκριση να έχει γίνει για την Ευρώπη στη Μόσχα με προκαθορισμένη αναλογία βάσει δυναμικότητας ανά ήπειρο (σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα διαμορφώθηκε 16αδα).
Η τελετή έναρξης έγινε στις 14 Αυγούστου (φωτ. ο Φυλλαδιτάκης με συναθλητές του) ενώ η τελετή λήξης έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου.
Ο στίβος είναι τα πρωινά της 17.-18.19./8 με προκριματικά, και 21.,22.,23./8 πρωί και απόγευμα με τελικούς. Ο Φυλλαδιτάκης, που κέρδισε μετά τους αγώνες της Μόσχας το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει την εθνική μας στην σφυροβολία, αγωνίζεται μεθαύριο πρωί στους προκριματικούς της σφυροβολίας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα