Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΡΥΖΑ
Κωνσταντινίδης και Ζήκος φαβορί για τον ΠΑΟΚ
ΘεσσαλονIκη
Το θέμα της επικαιρότητας στον ΠΑΟΚ είναι ο διάδοχος του Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Δύο είναι τα ονόματα που φαίνεται ότι παίζουν πολύ δυνατά για τη συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τους Παντελή Κωνσταντινίδη και Ακη Ζήκο. Για τον πρώτο μεγάλο προσόν του είναι ότι ξέρει καλά τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει περάσει και πολύ καιρός από τότε που φορούσε τη φανέλα του «δικεφάλου» του Βορρά. Ο Ζήκος έχει πολλές παραστάσεις από το ποδόσφαιρο του εξωτερικού, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διεθνών σχέσεων, ενώ έχει συνεργαστεί πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά το αθλητικό κέντρο που προετοιμάστηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μέχρι να βρεθεί, πάντως, ο αντικαταστάτης του Βρύζα, οι Ποικιλίδης και Ιωσηφίδης θα παίξουν το συνδετικό ρόλο ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση.

ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Στο “Γ. Καραϊσκάκης” η Εθνική

ΑθHνα
Την απόφαση να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη για τα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2012 πήρε η ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης. Παράλληλα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

MOTO GP
Επιστρέφει στη Ducati ο Λόρις Καπιρόσι

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Λόρις Καπιρόσι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επανέλθει στην οικογένεια της Ducati το 2011, αν και όχι στην επίσημη ομάδα. Ο μάνατζέρ του, Κάρλο Πέρνατ, έχει δώσει μια σαφή ένδειξη ότι ο αναβάτης του θα παραμείνει στο MotoGP την επόμενη σεζόν, αν και στη “δορυφορική” Ducati. Δεν είναι μυστικό ότι ο Καπιρόσι έψαχνε να φύγει από την Rizla Suzuki στο τέλος αυτής της περιόδου, αφού ο Ιταλός είναι δυσαρεστημένος με την έλλειψη προόδου της ομάδας, από τότε που προσχώρησε σε αυτήν, στις αρχές του 2008. Ενώ αρχικά υπήρχαν φήμες που τον συνέδεαν με την Tech 3 Yamaha, φαίνεται πιο πιθανό ότι ο 37χρονος – ο οποίος είναι ο πιο έμπειρος αναβάτης στο grid με 308 εκκινήσεις σε γκραν πρι – θα καταλήξει στη Ducati το 2011 για μια ακόμη φορά, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Πέρνατ στο GPOne.com. “Αυτό που θα συμβεί είναι η υπογραφή συμβολαίου μεταξύ του Λόρις Καπιρόσι και της Ducati Pramac για τον επόμενο χρόνο, και αυτό είναι κάτι σπουδαίο για την καριέρα μου, ο Λόρις είναι κι αυτός ευτυχής”, είπε μιλώντας για τα σχέδιά του με τη συμπλήρωση του 62ου έτους της ηλικίας του.
Ο Καπιρόσι αγωνίστηκε για την ομάδα της εργοστασιακής Ducati το 2007, έχοντας πετύχει επτά νίκες σε πέντε σεζόν, ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας του με την Suzuki, έχει καταφέρει έναν μόνο τερματισμό στο βάθρο, στην τρίτη θέση του τσέχικου γκραν πρι το 2008.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα