Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ Ε.Σ. ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΟΧ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Πρώιμος τελικός σήμερα στις Μουρνιές αφού θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο από τις τέσσερις ομάδες του περιφερειακού στον τελευταίο προημιτελικό του Κυπέλλου Χανίων ενώ ο ΑΟΧ οριστικά πλέον θα επιστρέψει στο Ε.Σ. Χανίων στον αγώνα με την Επισκοπή δίνοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει στη Μοναχή Ελιά. Πιο αναλυτικά:
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Με ένα σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χανίων καθώς για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες του περιφερειακού. Συγκεκριμένα στις 2.30μμ στις Μουρνιές ο Μινώταυρος υποδέχεται τον Ακρίτα και δεν υπάρχει φαβορί απλά η ομάδα του Αποκόρωνα μπορεί να κυνηγήσει με περισσότερο ζήλο την διάκριση στον θεσμό σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι μετά και από την ήττα στα Ανώγεια δίνουν περισσότερο το βάρος στη μάχη του πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Ξηράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Βαρδάκη ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νταγκουνάκη, Καράλη, Παπαδημητρίου και Χριστόπουλου.
Από την άλλη ο Βακαλουνάκης ανάρρωσε και επιστρέφει.
Στον Ακρίτα τώρα ο Τάκης Διακάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον στρατευμένο Σηφακάκη, τους Ροζάκη, Παπαδάκη και Σκουτέλη, που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ επιστρέφει ο Κατσούλης αλλά και ο Γιανναράκης, που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς.
Διαιτητής θα είναι ο Τριανταφύλλου με βοηθούς τους Χάμπα, Μπερτάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Σταφυλαράκη.
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΟΧ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 
Το νέο επεισόδιο του σήριαλ για την επιστροφή του ΑΟΧ στο ΕΣ Χανίων έλαβε τέλος χθες αφού οριστικά πλέον η ομάδα θα κάνει ντεμπούτο στην φυσική της έδρα (για το πρωτάθλημα) στο παιχνίδι με την Επισκοπή την Κυριακή. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν η καθυστέρηση της εξόφλησης του εργολάβου που τοποθέτησε το νέο χλοοτάπητα η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ολόκληρος ο α’ γύρος ενώ και στη συνέχεια φήμες ήθελαν την ομάδα να φοβάται να αφήσει το πλαστικό χλοοτάπητα της Μοναχής Ελιάς λόγω του ότι εκεί είχε μόνο νίκες. Τελικά οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ -που έδωσαν το Σάββατο στο ΕΣ Χανίων τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟΔΑ- ζήτησαν από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της ομάδας να πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση και πλέον τα Χανιά θα παίζουν στην φυσική τους έδρα.
Καμία ανησυχία δεν έδειξε να έχει και ο προπονητής της ομάδας, αναγνωρίζοντας μεν ότι η κούραση θα είναι μεγαλύτερη για τους παίκτες του αλλά είναι κάτι που θα ισχύσει και για τους αντιπάλους. Και όλοι πλέον τελούν σε αναμονή του αγώνα με την Επισκοπή, που θα αποτελέσει ένα ασφαλέστερο δείγμα της αγωνιστικής απόδοσης του ΑΟΧ από εκείνο με τον ΑΟΔΑ, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.
  Ένας αγώνας με την Επισκοπή, στον οποίο ο ΑΟΧ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλα του τα «όπλα», αφού δεν έχει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.  Μετά το ρεπό της Καθαρής Δευτέρας, ο ΑΟΧ έκανε διπλή προπόνηση χθες, με το πρωινό να καταναλώνεται σε ασκήσεις στο γυμναστήριο. «Από εμάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα του αγώνα και οι παίκτες μου έχουν την ικανότητα να τον κερδίσουν. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Επισκοπή, αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε το τρίποντο», δήλωσε ο κόουτς του ΑΟΧ στον Σπορ FM.
Ύστερα από πολύμηνη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία της ομάδας αλλά και των φιλάθλων της, ο Α.Ο.Χανιά επιστρέφει επιτέλους για αγώνα Πρωταθλήματος στη φυσική του έδρα το Ε.Σ.Χανίων, στο παιχνίδι με την Επισκοπή την προσεχή Κυριακή και ώρα 15:00 μ.μ.
Αύριο πιθανότατα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του ματς που διεκόπη λόγω κακοκαιρίας στον Κρουσώνα, με τον ΑΟΧ να ψάχνει ημερομηνία «γύρω» από τον αγώνα με τον ΑΣΙ, που είναι προγραμματισμένος για τις 7 Μαρτίου.
* Οι “Blue Boys” κόβουν την πίτα τους:
Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Α.Ο.Χανια “Blue Boys” προσκαλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας του συνδέσμου του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 στο καφε μπαρ ”Πολιτεία”.
“Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια υπέροχη βραδυά ανάλογη με την περσινή, με πολλή ελληνική και ξένη μουσική. Στους τυχερούς της βασιλόπιτας θα δωθούν δώρα και η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ με ένα ποτό. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν και βραβεύσεις. Προσκλήσεις διατίθονται στα γραφεία του συνδέσμου μας” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των “Blue Boys”
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε Γ Εθνική και Περιφερειακό. Αναλυτικότερα:
Γ? Εθνική
 Ζάκυνθος-Πλατανιάς: Νικολόπουλος(Μεσσηνίας), Νενεκούμης (Αργολίδος), Γεωργαράς (Αρτας), 4ος ο Νίκας (Μεσσηνίας).
Περιφερειακό:
ΑΟΧ-Επισκοπή: Μακρυβογιατζάκης, Δασκαλάκης, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
Σπάθα-Μοχός: Σταυρουλάκης, Τωβίλ, Συργούνη (Ρεθύμνου)
Ηρόδοτος-Ακρίτας, Μπινιχάκης, Χατζήνας, Κουτσελάκης (Λασιθίου)
Αστέρας Ρεθ.-Μινώταυρος: Κρασαγάκης, Στεφανίδης, Ξυπάκης (Ηρακλείου)
Γιούχτας-Πατούχας: Κοκκινάκης, Δασκαλάκης, Τουρλουκάκη (Ηρακλείου)
Ρούβας-ΑΣΙ: Κανελλάκης, Κουρκούνας, Μαρινάκης (Χανίων)
Αναγέννηση-Αετός: Βισκαδούρος, Χριστοδούλου, Χαραλαμπάκης (Ηρακλείου)
ΠΑΟΚ-Ασή Γωνιά: Μπουλέρος, Μπερτάκης, Πουλάκης (Χανίων)
ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΝΕΡΟΚ.
Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος των προπαίδων ο Ηρακλής Ν. νίκησε με 3-1 τον Τιτάνα Καλυβών (Παπαδάκης Μ., Λεβεντάκης Π., Γιαννακούρος Γ. – Μαυράκης Κ.) και αναριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Το ευχάριστο λοιπόν είναι ότι πλέον δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα ενώ με χαρά βλέπουμε ότι στην κατηγορία που παραδοσιακά είχαμε …διαρροές (προπαίδες) συνεχίζουν κανονικά και οι 15 ομάδες. Μέχρι στιγμής μονάχα στους προτζούνιορ αποχώρησε ομάδα (ΕΘΚ).
Βαθμολογία (11 αγώνες): Ιωνία 2000* 26 37-7, Δόξα 26 49-13, ΑΟΔΑ 27 33-9, Αρης Σ.* 21 42-10, ΠΣΝΧ* 21 23-13, Ηρακλής Ν.* 15 24-24, Μινώταυρος* 15 16-28, Πανακρωτηριακός* 14 20-19, Κορωνίδα* 12 23-24, Ποσειδών* 12 17-26, ΑΟ Χανιά* 10 16-17, Σπάθα 8 12-35, Ιδομενέας 2008 6 9-46, Τιτάν* 5 11-37, Ακαδημία Ν. Κυδωνίας* 4 9-36


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα