Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ

H 9η συνάντηση της ομάδας μονογονεϊκών οικογενειών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών.
Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν:
– Οι δραστηριότητες ενός πολύ δυναμικού συλλόγου μονογονεϊκών οικογενειών που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και έχει εφτά χρόνια ενεργούς δράσης.
– Η νομική υπόσταση των μονογονεϊκών οικογενειών σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξαν διάφορα μέλη της ομάδας από το διαδίκτυο και άλλους φορείς.
– Απαντήθηκαν νομικά ερωτήματα από δικηγόρο σε σχέση με διαζύγιο, διάσταση, καταβολές διατροφών καθώς και κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν από τη θέση μας στην ελληνική πραγματικότητα.
– Ανακοινώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονογονεϊκών Οικογενειών που έλαβε χώρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2009 στην Αλεξανδρούπολη.
Σε ανακοίνωση της Ομάδας Μονογονεϊκών Οικογενειών αναφέρεται:
“Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι-ες να λάβουν μέρος στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών οδός Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, Σπλάντζια με στόχο την κοινωνικοποίηση και διεύρυνση της ομάδας έτσι ώστε να προχωρήσουμε οργανωμένα στη δημιουργία συλλόγου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6932278343 και 6973 597500”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.