Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ

H 9η συνάντηση της ομάδας μονογονεϊκών οικογενειών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών.
Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν:
– Οι δραστηριότητες ενός πολύ δυναμικού συλλόγου μονογονεϊκών οικογενειών που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και έχει εφτά χρόνια ενεργούς δράσης.
– Η νομική υπόσταση των μονογονεϊκών οικογενειών σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξαν διάφορα μέλη της ομάδας από το διαδίκτυο και άλλους φορείς.
– Απαντήθηκαν νομικά ερωτήματα από δικηγόρο σε σχέση με διαζύγιο, διάσταση, καταβολές διατροφών καθώς και κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν από τη θέση μας στην ελληνική πραγματικότητα.
– Ανακοινώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονογονεϊκών Οικογενειών που έλαβε χώρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2009 στην Αλεξανδρούπολη.
Σε ανακοίνωση της Ομάδας Μονογονεϊκών Οικογενειών αναφέρεται:
“Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι-ες να λάβουν μέρος στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών οδός Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, Σπλάντζια με στόχο την κοινωνικοποίηση και διεύρυνση της ομάδας έτσι ώστε να προχωρήσουμε οργανωμένα στη δημιουργία συλλόγου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6932278343 και 6973 597500”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα