Μουσείο Τυπογραφείας

Σερφαρίσματα


Πλοία on line
Ποια πλοία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Σούδας ή ανοιχτά της Κρήτης; Ποια πλοία πλέουν ανά τις θάλασσες της Ελλάδας και όλου του κόσμου; Μια επίσκεψη στον χάρτη πλοίων πραγματικού χρόνου αρκεί για να δώσει τις απαντήσεις. Ο ιστότοπος βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.marinetraffic.com/ais/

I.E.T.

Μια καινοτόμα πρωτοβουλία, σκοπός της οποίας είναι η κάλυψη των αναγκών συμπληρωματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων επαγγελματιών στον χώρο των Μ.Μ.Ε., αποτελεί το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (Ι.Ε.Τ.) που λειτουργεί στον Αποκόρωνα και έχει δημιουργηθεί από τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων. Πληροφορίες για το Ι.Ε.Τ. και τις δραστηριότητές του, παρέχει ο ιστότοπος του Ινστιτούτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://www.rpi.gr/

Μ.Α.Ι.Χ.
Εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο επιτελεί το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) το οποίο εντάσσεται στο Διεθνές Κέντρο Ανωτάτων Μεσογειακών Γεωπονικών Σπουδών. Πληροφορίες για τις σπουδές στο Μ.Α.Ι.Χ. αλλά και για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου, παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα του:
http://www.maich.gr/

Serfarismata.blogspot.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.