Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σερφαρίσματα

Πλοία on line
Ποια πλοία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Σούδας ή ανοιχτά της Κρήτης; Ποια πλοία πλέουν ανά τις θάλασσες της Ελλάδας και όλου του κόσμου; Μια επίσκεψη στον χάρτη πλοίων πραγματικού χρόνου αρκεί για να δώσει τις απαντήσεις. Ο ιστότοπος βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.marinetraffic.com/ais/

I.E.T.

Μια καινοτόμα πρωτοβουλία, σκοπός της οποίας είναι η κάλυψη των αναγκών συμπληρωματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων επαγγελματιών στον χώρο των Μ.Μ.Ε., αποτελεί το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (Ι.Ε.Τ.) που λειτουργεί στον Αποκόρωνα και έχει δημιουργηθεί από τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων. Πληροφορίες για το Ι.Ε.Τ. και τις δραστηριότητές του, παρέχει ο ιστότοπος του Ινστιτούτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://www.rpi.gr/

Μ.Α.Ι.Χ.
Εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο επιτελεί το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) το οποίο εντάσσεται στο Διεθνές Κέντρο Ανωτάτων Μεσογειακών Γεωπονικών Σπουδών. Πληροφορίες για τις σπουδές στο Μ.Α.Ι.Χ. αλλά και για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου, παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα του:
http://www.maich.gr/

Serfarismata.blogspot.com


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα