Μουσείο Τυπογραφείας

Σερφ@ρίσματα

Τα Χανιά του 1961
Εχει ξεπεράσει τις 40.000 επισκέψεις το βίντεο – ντοκουμέντο για τα Χανιά του 1961. Το βίντεο αυτό αποτελεί ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο. Με σκηνές από την πλατεία Αγοράς, το παλιό λιμάνι κ.α.
Το βίντεο βρίσκεται στο Youtube και συγκεκριμένα στη διεύθυνση:
http://www.youtube.com/watch?v=4WxRjC-m01A

Επιμελητήριο Χανίων
Με φωτογραφίες του παλιού λιμανιού και του Μεγάρου του Επιμελητηρίου να εναλάσσονται, με πληροφορίες για εκδηλώσεις και δραστηριότητες, αλλά και για ό,τι αφορά τους εμποροβιοτέχνες η ιστοσελίδα του ΕΒΕ Χανίων βρίσκεται στην διεύθυνση: http://www.chania-cci.gr

Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης
Σημαντική δραστηριότητα αναπτύσσει η Ορθόδοξος Ακαδημίας Κρήτης (Ο.Α.Κ.) στο Κολυμπάρι Χανίων η οποία στις αίθουσες της συχνά φιλοξενεί μερικά από τα πιο σημαντικά διεθνή συνέδρια που γίνονται στην Ελλάδα.
Η ΟΑΚ είναι Κοινωφελές Ίδρυμα (Ν.Π.Ι.Δ.) της κατηγορίας των Εθνικών Κληροδοτημάτων. Τελεί σε κανονική σχέση προς την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και υπό την πνευματική προστασία του Οικουμενικού Πατριάρχου. Η ιστοσελίδα της είναι: http://www.oac.gr/htm/oak.html

Serfarismata.blogspot.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.