Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Υβριδική Ημερίδα InnoForum 2023

Η ημερίδα για την καινοτομία κι επιχειρηματικότητα InnoForum 2023, με τίτλο «Ξεκλειδώνοντας το Δυναμικό της Αποτυχίας στην Καινοτομία» (“Unlocking the Potential of Failure in Innovation”), πραγματοποιήθηκε στο “Αμφιθέατρο Μανούσος Μανουσάκης” στην Πολυτεχνειούπολη, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EURECA-PRO (European University on Responsible Consumption and Production), στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος και το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για την εκδήλωση «είχε ως στόχο την ενημέρωση γύρω από τη θεματική ενότητα Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα (Innovation and Entrepreneurship, I&E), στην ανάδειξη του πώς τα λάθη στην καινοτομία μπορούν να οδηγήσουν τελικά στην επιχειρηματική επιτυχία, καθώς και στην ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ καταξιωμένων, καθώς και νέων, επίδοξων, καινοτόμων επιχειρηματιών από τους εταίρους του EURECA-PRO και την τοπική κοινωνία.
Η εκδήλωση διεξήχθη σε υβριδική μορφή (διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη), στην Αγγλική γλώσσα και οι προσκεκλημένες ομιλήτριες και ομιλητές παρουσίασαν αυτοπροσώπως πώς μπορεί κανείς να διαχειριστεί την αποτυχία για να κάνει βήματα προς την επιτυχία, πώς να βρίσκει έξυπνους τρόπους για να κινείται ευέλικτα γύρω από τα διάφορα εμπόδια στον χώρο του I&E και πώς να εκτίθεται σε καινοτόμες προσεγγίσεις, μεθοδολογίες και εφαρμογές για I&E.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, την Ημερίδα InnoForum 2023 διαδέχθηκε η Έκθεση InnoExpo 2023, την οποία επισκέφθηκαν πάνω από 150 άτομα από την τοπική κοινωνία. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά (και σε κάποιες περιπτώσεις να γευτούν!) τα προϊόντα των επιχειρηματικών δράσεων των εκθετών, καθώς και να ενημερωθούν διά ζώσης για τις καινοτόμες ιδέες και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
H διοργάνωση μεταδόθηκε ζωντανά και μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει ξανά μέσω της επίσημης σελίδας facebook του EURECA-PRO».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα