Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Υπερφυσικά… φαινόμενα στα Χανιά

Μέρες της Παναγιάς και πολλοί είναι αυτοί που προσδοκούν θαύματα που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.
Κατά πως φαίνεται, σε θαύμα ή μάλλον σε κάποιο… υπερφυσικό φαινόμενο, αποδίδεται η ρίψη μπαζών και άλλες περιβαλλοντικές καταστροφές στην περιοχή των Τοπολίων.
Ο Κομήτης του Χάλεϋ πάντως δεν ήταν, καθώς η τελευταία εμφάνισή του ήταν το 1986 και η επόμενη αναμένεται στις 28 Ιουλίου του 2061…
Αν ήταν εξωγήινοι ή κάτι άλλο, παραμένει άγνωστο.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι κάτοικοι της περιοχής, μετά τις επαφές που είχαν χθες στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, κι αφού ενημέρωσαν τις εισαγγελικές Αρχές για τις σοβαρότατες καταγγελίες τους.
«Παίζετε με τις αντοχές της υπομονής μας, όταν μας λέτε ότι χιλιάδες κυβικά μπάζα… έπεσαν από τον ουρανό», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος.
Δύσπιστος κατά πως φαίνεται απέναντι σε όσα ακούν τα αυτιά του τόσα χρόνια, επιμένει να πιστεύει σε όσα βλέπουν τα μάτια του.
Για να – προσπαθήσουμε – να σοβαρευτούμε πάντως, δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε το 2022 να βρούμε ποιος και πότε κάνει μια τόσο μεγάλη παράνομη παρέμβαση σε δημόσιο χώρο. Δεν είναι δυνατόν, επίσης, να αγνοούν τις καταγγελίες των κατοίκων οι αρμόδιες Αρχές.
Αν αδυνατεί να διαχειριστεί το ζήτημα η Αντιπεριφέρεια Χανίων, τότε οφείλει να παρέμβει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης. Άλλωστε και τα Τοπόλια και ο Αζωγυρές, Κρήτη είναι…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα