Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Υπερ του εμβολιασμού ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι τάχθηκε και συνεχίζει να τάσσετε ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ,ως το κυριότερο μέσο αναχαίτισης της Πανδημίας.
Ωστόσο τονίζει ότι: «Είμαστε όμως αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα και στις Αναστολές εργασίας που ανοίγουν δρόμο στην καταπάτηση του Συντάγματος καθώς και των ατομικών, εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
Το Νοσοκομείο ήδη διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας, με προσωπικό που δουλεύει ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο πέρα από τις δυνάμεις του.
Αν από την 1η Σεπτεμβρίου τεθούν σε αναστολή εργασίας συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων ,το Νοσοκομείο δεν θα μπορεί πλέον να παρέχει ασφαλής και επαρκείς υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.
ΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΌ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ THN EΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ;;;».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαρδής Γεωργακάκης και η Γραμματέας Εμμανουέλα Περράκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου ορθώς κρούει τον κώδωνα προς το Υπουργείο και το καλεί να τεθεί προ των ευθυνών του. Αλλά εδώ όμως γεννάται και ένα ερώτημα. Γιατί μόνο το Υπουργείο προ των ευθυνών του; Οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στον εμβολιασμό, δεν πρέπει να τεθούν προς των δικών τους ευθυνών; Και προς Θεού, ΔΕΝ εννοώ να “τιμωρηθούν” με την αναστολή αλλά να βρεθεί μια λύση που και τα δικαιώματά τους να μην καταπατηθούν αλλά και το νοσοκομείο να συνεχίσει να λειτουργεί με την δέουσα υγειονομική ασφάλεια και προς τους νοσηλευόμενους αλλά και προς τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Η Δημοκρατία, που ξέρουμε όλοι να επικαλούμαστε, είναι μια έννοια που έχει παρεξηγηθεί. ΔΕΝ γίνεται κάποιοι να έχουν μονίμως δικαιώματα και κάποιοι άλλοι μονίμως υποχρεώσεις. Είναι παράλογο. Σε ένα ευνομούμενο κράτος τα δικαιώματα του ενός σταματάνε εκεί που ξεκινάνε τα δικαιώματα του άλλου. Το ίδιο ισχύει και με τις υποχρεώσεις. Δικαιώματα και Υποχρεώσεις. Όλα για όλους! Νους και σκέψη υγειής για υγειής λύσεις! Με εκτίμηση!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα