Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Υπεγράφη σύμβαση για γεώτρηση στην περιοχή της Ίμπρου

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης που αφορά στην υλοποίηση του έργου «Ανόρυξη Ερευνητικής και Παραγωγικής Γεώτρησης στην περιοχή της Ίμπρου δήμου Σφακίων» προχώρησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και ο Δήμαρχος Σφακίων, κ. Μανούσος Χιωτάκης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «το έργο επιχορηγείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμένη συνολική δαπάνη εκατό πενήντα έξι χιλιάδων πενήντα επτά ΕΥΡΩ και δέκα οκτώ λεπτών (156.057,18€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του δε, είναι τριάντα [30] μήνες, από την υπογραφή της ως άνω σύμβασης».

«Προτεραιότητα μας, εξακολουθεί να παραμένει η στήριξη του συνόλου των Ο.Τ.Α. της Κρήτης και κυρίως των δήμων, που δεν διαθέτουν επάρκεια στις υπηρεσίες τους . Για μια ακόμη φορά, ο Ο.Α.Κ. και το έμπειρο προσωπικό του, θα συνδράμουν στην υλοποίηση ενός έργου, το οποίο υπό άλλες συνθήκες, θα αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα στην εκτέλεση του, λόγω της έλλειψης Τεχνικής Υπηρεσίας στον οικείο Δήμο Σφακίων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης, μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα