Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Υπάρχει κάποια απάντηση;

Πέρασαν 30 μήνες και δεν έχει αποκατασταθεί η κατάσταση στο οδόστρωμα. Το επικίνδυνο σημείο βρίσκεται στο δρόμο Καλουδιανιά-Λαφονήσι, λίγο πριν την είσοδο στο χωριό Τοπόλια σε μια επικίνδυνη στροφή.
Ο δρόμος είναι από αυτούς με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στον νομό, αφενός λόγω της μεγάλης παραγωγής πρώιμων κηπευτικών άριστης ποιότητας που μεταφέρονται στο λιμάνι της Σούδας αλλά και της μεγάλης επισκεψιμότητας του άπειρου φυσικού κάλλους Λαφονησιού και της ευρύτερης περιοχής. Ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος αλλά και οι εντυπώσεις των χιλιάδων ξένων και ντόπιων επισκεπτών είναι αλγεινές. Όχι για τον τόπο και τους ανθρώπους του, αλλά για τη δημόσια διοίκηση. Και είναι πολλοί που έρχονται ξανά και ξανά για πολλά χρόνια.
Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, επειδή αφορά την οδική ασφάλεια, το έργο θα είχε γίνει μέσα σε λίγους μήνες. Εδώ τι συμβαίνει κύριοι της Περιφέρειας. Δεν πέρασε κανείς σας από το επικίνδυνο σημείο κατά τις επιθεωρήσεις των έργων στην Κίσσαμο; Δεν έχουν γίνει παρεμβάσεις από τους τοπικούς φορείς; Γιατί δυσφημείτε με τις παραλήψεις σας ένα πανέμορφο τόπο;

 

Εσεις γνωρίζατε ότι το 1979, στα Χανιά υπήρχε ιδιωτική σχολή στην οποία η εισαγωγή των σπουδαστών γινόταν μέσω των πανελληνίων; Περισσότερα για την εισαγωγή των σπουδαστών και σπουδαστριών στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της χώρας τη δεκαετία του ’70 “Στο Αρχείο ” με την Βασιλική Τωμαδάκη και τον Νεκτάριο Κακατσάκη

1 Comment

  1. Το εργο εχει ενταχθει και θα υλοποιηθει συχρονως με τα εργα του νεου ΒΟΑΚ ,καθετοι οδοι.Αναμενεται να αποδοθει στην κυκλοφορια το 2029 μαζι με τον νεο ΒΟΑΚ…..υπομονη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες