Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Ξεκινούν οι εργασίες για τον κόμβο Μουρνιών

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών υποκατάστασης και την εγκατάσταση του νέου αναδόχου του έργου «Σύνδεση Κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων» και ενόψει της άμεσης επανέναρξης της εκτέλεσης των εργασιών του έργου, την Τετάρτη 16/6/2021 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, ευρεία σύσκεψη, υπό την παρουσία του Διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργου Αγαπάκη και του συνόλου των τοπικών εμπλεκόμενων φορέων, υπηρεσιών και αρχών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚ «σκοπός και αντικείμενο της συνάντησης ήταν να υπάρξει ο απαιτούμενος συντονισμός ενεργειών μεταξύ των συναρμοδίων υπηρεσιών σε ότι αφορά θέματα ρυθμίσεων κυκλοφορίας, μεταφοράς Ο.Κ.Ω. και άλλα τεχνικά θέματα, έτσι ώστε εντός των επόμενων ημερών, να εκκινήσουν ξανά οι εργασίες για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, από τα συνεργεία του νέου ανάδοχου.

Στο 2ο επεισόδιο, συζητάμε «Μεσοβδόμαδα» για τις εξελίξεις στην διοίκηση του Δήμου Χανίων και τα πρώτα σενάρια για τους νέους μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου… από το παρελθόν.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Χανίων, του OTE Χανίων, της Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων καθώς και της τεχνικής εταιρίας «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», ως νέος ανάδοχος του έργου.

Στην διάρκεια της έγινε σαφές ότι το έργο δεν χωρά περεταίρω καθυστερήσεις προκειμένου το έργο να παραδοθεί σε χρήση εντός του 2022, ενώ το σύνολο των παριστάμενων συμφώνησε πως θα συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση, για την έγκαιρη ολοκλήρωση του.

«Τα βήματα μας είναι συντονισμένα και αποφασιστικά. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν καθώς αυτό αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα όλων όσοι εμπλέκονται στην κατασκευή του σημαντικού και «σύνθετου» αυτού έργου για την πόλη των Χανίων, κάτι που εκφράστηκε και στην σημερινή συνάντηση. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, σε κάθε περίπτωση αποτελεί τον «εγγυητή», για να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός και οι εργασίες να ολοκληρωθούν με απόλυτα ορθό από τεχνικής – κατασκευαστικής άποψης τρόπο και έγκαιρα. Η «Σύνδεση Κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ. με την πόλη των Χανίων» από ένα «Αίολο» έργο που ήταν μέχρι πρότινος, περίπου σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, θα αποτελεί μια πραγματικότητα», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες