Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Βράβευση Χανιώτικων ξενοδοχείων

Μεγάλη διάκριση για τα ξενοδοχεία Eliros Mare και Mythos Palace της εταιρείας Βανταράκης Α.Ε. που τιμήθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως με το βραβείο Special Award 2022, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η No.1 γερμανική ταξιδιωτική πλατφόρμα, HolidayCheck, κατέταξε τα παραθαλάσσια θέρετρα ανάμεσα στα πιο δημοφιλή διεθνώς δίνοντάς τους το βραβείο Special Award 2022 και μια θέση στην δεκάδα των καλύτερων ξενοδοχείων στην Κρήτη.

Η HolidayCheck επιβράβευσε τα ξενοδοχεία που κατάφεραν να επιτύχουν την μακροχρόνια ικανοποίηση των επισκεπτών τους και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους, τηρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

H διοίκηση των Eliros Mare Hotel και Mythos Palace Resort & Spa με ανακοίνωση της εκφράζει ευχαριστίες τόσο τους πελάτες των ξενοδοχείων για την μεγάλη διάκριση που τους χάρισαν όσο και το προσωπικό τους που πάντα καταβάλει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Κρητικής φιλοξενίας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα