Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Βράβευση Κ. Ζοπουνίδη

Βραβείο σε ένδειξη «εξαίρετης τιμής» για το συνολικό έργο του και για τη συμβολή του στην επιτυχία του 18ου Επιστημονικού Συνεδρίου του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ηράκλειο, απονεμήθηκε στον καθηγητή – ακαδημαϊκό Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη, που προήδρευε του συνεδρίου.
Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Το συνέδριο αυτό πραγματοποιήθηκε σε μία δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη (εν όψει και των ευρω-εκλογών της 25ης Μαΐου), αλλά και για την Ελλάδα (δημοτικές και περιφερειακές εκλογές), όπου οι περιφερειακές ανισότητες διευρύνονται, οι μισθοί συμπιέζονται και η ανεργία αυξάνεται κυρίως για τον ευρωπαϊκό νότο. Πολλές επιχειρήσεις δε μπορούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, ενώ 343.692 από αυτές κήρυξαν στάση πληρωμών (τέλος Σεπτεμβρίου 2013).
Στο 18ο συνέδριο Σ.Ε.Π. παρουσιάστηκαν περίπου 50 επιστημονικές εργασίες από τις συνολικά 100 που υποβλήθηκαν. Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και με εισήγηση, ο Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, πρώην υφυπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και τ. πρύτανης του Ε.Μ.Π., ο Ιωάννης Παλλήκαρης, τ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Ε.Π. και ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Νικόλαος Κόνσολας και οι ομότιμοι καθηγητές Ροσέτος Φακιόλας, Παύλος Λουκάκης και Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα