Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Βραδιές κλασικής μουσικής στον Δήμο Πλατανιά

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά κλασικής μουσικής, που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς, το Σάββατο 10 Ιουλίου, στον αύλειο χώρου του βυζαντινού ναού του Αγίου Στεφάνου στη Δρακόνα της ΔΕ Κολυμβαρίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το μουσικό σχήμα Ολλανδών καλλιτεχνών, Classical Cruise Quintet ερμήνευσε έργα των Μπαχ, Μότσαρτ, Σοπέν, Στράους και άλλων συνθετών ενώ ακούστηκαν και διασκευές ελληνικών τραγουδιών, όπως και ένα μικρο αφιέρωμα για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά κ. Ασπασία Λουπάκη και Χρήστος Αρχοντάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρακόνας κ. Σταύρος Μπουζάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβούλος κ Μανούσος Βουλγαράκης, κάτοικοι και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Την εκδήλωση κάλυψε υγειονομικά το Περιφερειακό Τμήμα Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , το οποίο ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του.
Την Τετάρτη 14 Ιουλίου και ώρα 19:00 η παραπάνω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, σε συνδιοργάνωση με τους Τοπικούς Φορείς, στα Μεσκλά Κυδωνίας της ΔΕ Μουσούρων, στην πηγή των Νικολιανών, όπου η τοπική ομάδα ριζίτικου Μεσκλών θα καλωσορίσει καλλιτέχνες και κοινό με απόδοση παραδοσιακών τραγουδιών. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ, λόγω των περιορισμένων θέσεων, παρακαλούμε να είστε εκεί 15 λεπτά πριν την αναφερόμενη ώρα έναρξης.
Θα τηρηθούν το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID 19»

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες